🚀 SELF-Leadership

Orice călătorie începe cu auto-controlul, autodeterminarea sau conducerea personală eficientă. SELF-Leadership.

Potrivit lui Bryant și Kazan (2012), auto-dirijarea implică o înțelegere profundă a propriei identități, a punctelor tale forte și a aspirațiilor, precum și abilitatea de a-ți influența propria comunicare, emoțiile și comportamentul.

Creez pentru tine contexte de învățare în armonie cu toate ariile vieții (personală, profesională, socială, de familie) și relevante fiecăreia dintre cele trei faze ale transformării tale:

  1. SELF-Awareness (cunoașterea de sine)
  2. SELF-Autonomy (dezvoltarea autonomiei personale)
  3. SELF-Change (gestionarea cu sens a schimbărilor)

Programele de SELF-Leadership sunt construite pe o fundație solidă, la intersecția dintre pasiune, formare și expertiză în 3 domenii interconectate: comunicare, coaching, creativitate. Detalii aici.

Lucrez cu și pentru părinți, profesori, tineri și adolescenți, dar și antreprenori, manageri sau specialiști din companii din România și diaspora, care activează profesional în industrii precum shared services, banking, HR, media & advertising, e-commerce/ retail, pharma sau tech.

Printre companiile care s-au bucurat de programele de SELF-Leadership se numără Accenture, Business France, eMAG, Impact HUB, OTP Bank, Philip Morris sau Bridgestone Belgia. Iar din mediul educațional, asociațiile Teach for Romania, TfR Alumni, Learnity, Rubik School, Business Club și Centrul Educațional Explore 1000.

Dintre temele abordate: antrenarea rezilienței, evitarea epuizării mentale (burnout), luarea deciziilor în incertitudine, vulnerabilitatea, conflictul, relațiile, dialogul interior, empatia, vorbitul în public, gestionarea stărilor, comunicarea în echipă și feedback-ul, managementul schimbării, controlul timpului și a energiei, credințe și valori, abordarea vanității profesionale, depășirea rezistenței culturale și multe altele.

🌍 Programele de SELF-Leadership #EgoismulPozitiv® și #SchimbăFoaia® sunt disponibile în limbile română și engleză, în persoană și în format online, pe platforme dedicate.

Începe călătoria de SELF-Leadership!

📨 Solicită o ofertă personalizată acum >>> hello.noelaz@gmail.com