#SchimbăFoaia® LIVE la Bruxelles pe 26 și 27 septembrie!

Dragi români din Belgia și nu numai,

Heraclit, marele gânditor grec al antichității, spunea că “nimic nu este mai statornic decât schimbarea.” 

Două mii cinci sute de ani mai târziu, în lumea noastră VUCA – volatilă, incertă, complexă și ambiguă – măcar de un lucru putem fi încă siguri: ne aflăm într-un flux continuu – panta rei!

Iar schimbarea este la fel de permanentă și de inevitabilă oriunde ne aflăm pe Glob!

Fie că ducem o viață statică sau în mișcare, fie că locuim într-o țară mică sau mare, bogată sau în curs de dezvoltare, ori că suntem angajați sau liber profesioniști, familiști sau călători singuratici prin lume, toți suntem supuși globalizării! Iar, într-un fel sau altul, la nivel personal avem nevoie să ținem pasul și să integrăm toate aceste schimbări pe care le generează!

Mai multe despre mine, formările profesionale și experiență găsiți aici.


Ce este programul de coaching #SchimbăFoaia® pentru românii din DIASPORA?

#SchimbăFoaia® este un program original de high-potential coaching pentru schimbare dezvoltat pe două direcții – gândirea creativă (creative thinking) și provocarea prin practică (challenging practice). El vine în sprijinul oricui caută în creșterea personală un verb (acțiune), nu doar un substantiv (dorință).

Sesiunile de învățare sunt individuale, de grup sau silent, live sau pe Skype (doar pentru întâlnirile 1:1).

Am lansat programul #SchimbăFoaia® în urmă cu 4 ani și, alături de #EgoismulPozitiv®, din 2018 el este disponibil și românilor din diaspora! 

Acest lucru a devenit posibil grație românilor care au văzut valoare în aceste programe și au vrut să învețe cu sens, pe limba lor, în țara lor adoptivă!

Dar și dorinței mele de a oferi celor plecați din țară experiențe de învățare relevante pentru ei! Și la costuri pe care să și le poată acoperi din bugetul propriu, fără să depindă de planul de training sau aprobarea companiei pentru care lucrează.

Până în prezent, în plan extern am lucrat cu români din Belgia 🇧🇪 și Filipine 🇵🇭

Pe 26 și 27 septembrie schimb și eu foaia! Zbor pentru a treia oară la Bruxelles, de data aceasta pentru a ține sesiuni individuale de coaching LIVE, în aer liber! 🙂


Adaptare sau supra-adaptare?

Fie că vorbim despre mutatul într-un mediu nou (țară, cultură, familie, loc de muncă) sau către o altă etapă din viață, supra-adaptarea înseamnă să gândim și să ne comportăm în dezacord cu nevoile noastre și doar în funcție de ce credem că vor sau simt ceilalți. Să le facem pe plac lor, în detrimentul valorilor noastre. Să căutăm acceptarea celor din jur cu prețul subminării propriei autorități, ascunzându-ne după politețuri sau retrăgându-ne în tăcere. Menținând aparențe, înăbușind emoții sau evitând conflicte doar “ca să fie bine”!

Supra-adaptarea a fost o temă des apărută la întâlnirile 1:1 de anul trecut. Așa încât am lucrat cu clienții din perspectiva adaptării personale sănătoase, atingând subiecte precum: conștientizarea de sine, clarificarea nevoilor, dezvoltarea empatiei, gestionarea conflictelor, prejudecăti și bariere culturale, stabilirea limitelor personale, controlul timpului, menținerea echilibrului interior, stabilirea de noi obiective.


De ce merită să-ți rezervi o sesiune #SchimbăFoaia® în septembrie la Bruxelles?

 1. Lucrezi specific, pe un obiectiv personal liber ales. Acesta poate fi din orice sferă: relații, profesie, personal, social, parenting etc. 1 ora de lucru împreună = toate cele 3600 de secunde pentru tine!
 2. Afli cum să schimbi foaia cu sens pentru tine! Foaia poate fi o nouă atitudine, pagina unui nou capitol/ etapă din viață, un alt început/ proiect/ relație sau o alegere dificilă care se cere asumată!
 3. Te conectezi la nevoile tale profunde, la adevărurile nespuse și dorințele ascunse pentru a câștiga mai multă încredere și libertate în relații, carieră și autonomia personală în mediul de viață ales. Îți regăsești echilibrul, ambițiile și individualitatea în rolul și contextul în care te afli în prezent – partener, părinte, profesionist, expat, cetățean, membru al comunității de români din țara respectivă.
 4. Lucrăm în aer liber, în limba română! Limba maternă în care ne-am însușit micile plăceri și spaimele de neînțeles, credințele și valorile profunde. Limba în care ne judecăm pe noi și pe alții, în care visăm, iertăm, ne mințim, căutăm scuze, ne revoltăm, ne certăm, iubim, ne facem planuri! Limba dialogului nostru interior.
 5. Abordăm nevoile și obiectivele sistemic, ca un tot unitar! Nu doar vizând o anumită arie din viață. Pentru că orice schimbare influențează și generează transformări pe fiecare dintre celelalte planuri!
 6. Împreună creăm o relație de confidențialitate, încredere și respect reciproc. Schimbarea cu sens se produce doar prin interacțiunea și implicarea conștientă a ambelor părți: coach și coachee. Lucrăm in momentum, fără sfaturi prețioase și vizând doar obiectivele tale! Cu instrumente specifice, perspective noi, prezență de spirit și profesionalism dedicat în tot procesul!
 7. Încerci ceva nou. Prinzi din zbor alte idei, găsești perspective personale și-ți faci un plan de acțiune concret. Te provoci să-ți stabilești un obiectiv nou. Ieși din obișnuințe. Îți rupi filmul!

Așadar:

🌳 sesiune individuală de professional coaching #SchimbăFoaia® LIVE

🕛 60 minute/ persoană

🗓 26 sau 27 septembrie, 2019

📍Bruxelles (Belgia) – live, în aer liber!

🛋 doar 4 locuri disponibile!

(preț inițial 100 Eur)

💸60 Eur/ persoană/ o sesiune de 60 minute 

Din respect pentru calitatea procesului de lucru și a timpului de învățare/ facilitare, numărul de locuri este limitat:

 • două sesiuni individuale joi (26 septembrie) și două vineri (27 septembrie)
 • durata unei sesiuni rezervate nu poate depăși o oră, pentru a putea acomoda toți clienții înscriși
 • ulterior puteți opta pentru continuarea sesiunilor de coaching pe Skype

▶️ Înscrierile se fac în ordinea primiri solicitărilor pe adresa >>> hello.noelaz@gmail.com

❗️Important

 • după confirmarea rezervării locului pe email, vom stabili de comun acord ora și locul întâlnirii
 • tot atunci veți primi și detaliile de plată, pentru care veți primi factură fiscală
 • sesiunile de coaching se adresează exclusiv românilor din diaspora
 • oferta de preț de mai sus este valabilă doar pentru persoanele fizice
 • pentru facturarea către companii, vă invit să-mi scrieți pe aceeași adresă: hello.noelaz@gmail.com

Pe 26 și 27 septembrie schimbăm foaia împreună la Bruxelles!