Te aștept la #RebrandingCreativity, prima conferință internațională din Europa Centrală și de Est dedicată creativității aplicate

Alături de gândirea critică și rezolvarea de probleme complexe, creativitatea practică a fost declarată de World Economic Forum ca fiind una dintre cele 3 abilități de bază necesare în 2020.

Pe 17 și 18 septembrie are loc în București Rebranding Creativity, eveniment internațional dedicat în exclusivitate creativității și unde în loc de speakeri sunt invitați… facilitatori! Asta înseamnă mai puțină vorbă și mai multă practică!

Să vă spun de ce particip eu:

– CRED în puterea gândirii creative de a genera schimbare, a găsi soluții și a modela comportamente noi! Ea stă și la baza programelor de SELF-Leadership pe care le dezvolt, anume #SchimbăFoaia® și #EgoismulPozitiv®.

– CAUT evenimente care conectează oameni cu preocupări diverse (business, educație, social) și proiecte în care creativitatea e pusă la treabă, nu stă frumușel doar în statistici pe hârtie!

– ÎNVĂȚ de la facilitatori, nu teoreticieni sau speakeri motivaționali! Deci un mare plus să plec cu mai mult decât inspirație! Cu un plan și insight-uri personale valoroase!

– VALORIFIC cei 15 ani de experiență în industrii creative, din care 10 ani în HR Talent & Development știind că toți oamenii sunt creativi. Tot ce avem de făcut este să ne dăm voie să explorăm.

– LUCREZ ca facilitator de învățare nonformală, deci am nevoie ca eu însămi să învăț constant și să mă dezvolt. Iar acest eveniment provoacă la lucru practic, ceea ce pentru mine este de-a dreptul irezistibil!

În plus, evenimentul este organizat de oamenii faini de la Crea-Est, a căror viziune pentru acest eveniment o împărtășesc deplin: “Creative thinking is the crucial life skill for building a better future together.”

Haideți și voi! Aveți detalii aici.

*sursă foto: Rebranding Creativity/ Crea Est