#EgoismulPozitiv® este acum disponibil pentru diaspora și în format live. Prima oprire: Bruxelles, 28 aprilie

Cu 24 de ani în urmă vizitam pentru prima data Belgia. M-am îndrăgostit iremediabil de ea, poate fiind și primul tărâm de poveste pe care l-am cunoscut în anii ’90. Crăciunul în Bruges a fost absolut magic!

În sinea mea cred că am vrut mereu ca Belgia să fie și prima țară unde voi duce proiecte de suflet. Ceea ce s-a și întâmplat!

Am început anul trecut cu programul de coaching #SchimbăFoaia® pe Skype. M-am bucurat să pot ghida români aflați departe de țară și atât de împărțiți emoțional între lumi. Cu membri ai familiei și ei plecați în alte locuri, propria copilărie lăsată în urmă, adolescență fugară sau momente importante neînțelese ori neîncheiate. A fost o bucurie să văd câtă sete de autenticitate au românii de aici și cum vor să-și pună toată energia din rădăcinile lor în a crea pentru ei și cei din jur.

Pe de altă parte, din discuțiile noastre (în special cu femei) a reieșit că în viața lor adultă de peste hotare au trecut prin momente dificile, în care energia creatoare, entuziasmul, implicarea (“going the extra mile”) sau încrederea în sine au fost deseori confundate cu exces de putere, subminarea autorității sau dorință de control. În special în mediul de business unde li se cerea o atitudine neutră până la obediență față de reguli și ierarhie, în care entuziasmul și inițierea proiectelor noi atrăgeau izolarea colegilor și în care proactivitatea lor ridica suspiciunea unei dorințe de a avansa mai rapid în rol.

Desigur, feedback-ul din mediul profesional le-a pus pe gânduri.

Oare așa sunt privită și acasă? Am ceva de schimbat la mine?

Care este relația mea cu autoritatea? Care sunt convingerile și valorile mele și cum se regăsesc ele în ceea ce fac?

Ce diferențe culturale de atitudine sunt între noi și cum le pot înțelege mai bine pe ale mele pentru a mă conecta la cei din jur?

Ce nevoi de exprimare îmi sunt suprimate în mediul profesional și cum să-mi găsesc echilibrul trăind între valori și culturi diferite?

Cum să fac să nu mai iau lucrurile atât de personal, să mă detașez de propriile așteptări și obiceiurile moștenite?

Cum să mă resetez mental ca să mă pot relaxa deplin și să nu mai privesc lucrurile cu încrâncenare?

Cum să mă reconectez la mine și la prezentul meu de acum?

Programul #EgoismulPozitiv® pentru dezvoltarea abilităților de SELF-Leadership se potrivește mănușă nevoilor românilor de peste hotare!

Așa încât, la invitația unui grup dornic de învățare, #EgoismulPozitiv ajunge pentru prima dată în format fizic la Bruxelles!


CUI SE ADRESEAZĂ

Acest workshop experiențial intensiv de 8 ore este destinat exclusiv româncelor din diaspora și îl voi ține în format restrâns (6-8 persoane maximum).

Este important ca fiecare participantă să poată beneficia de timpul și spațiul de care are nevoie pentru a învăța și a experimenta într-un cadru liber, deschis, energizant și de încredere.

Cursul are o structură interactivă, cu debriefing după fiecare exercițiu, feedback 1:1 și un nivel ridicat de prezență și implicare din partea trainerului, atenția mea fiind centrată atât pe dinamica de grup, cât și pe procesul interior al fiecărui participant.


TEMATICA DE CURS

 • Self-awareness (conectarea la sine și înțelegerea propriilor valori și comportamente)
 • Inteligența emoțională în plan personal și profesional (regăsirea echilibrului între aștepările personale și ale mediului de business în care activează)
 • Tehnici de negociere și influență în relații (gestionarea trăirilor și exprimarea autenticității)

Învățarea este 100% practică, fiecare participantă va lucra pe durata cursului pe un obiectiv personal liber ales.


BENEFICII

Metodele de lucru pot cuprinde de la metaforă, joc de rol, meditație ghidată și tehnici de gândire laterală, până la elemente de branding personal și exprimare verbală, coaching de grup sau comunicare nonverbală.

În timpul cursului vă bucurați de un cadru de învățare informal, confidențial și plin de energie de unde luați:

 1. informații noi, dincolo de ce puteți afla de pe internet, citind o carte sau primind sfaturi
 2. timp petrecut practic și cu sens lucrând pe obiectivele voastre
 3. posibilitatea de a măsura rezultatele pe obiectivul propus încă din timpul cursului
 4. răspunsuri la întrebările cu care veniți, dar și la cele care apar pe parcursul trainingului
 5. șansa de a descoperi prin exerciții de grup lucruri despre voi pe care nu le puteți afla doar citind sau prin introspecție și auto-analiză
 6. timp de reflecție și analiză privind tipul de reacție personală la stimuli și în luarea deciziilor (surrender vs self-rule)
 7. tehnici de gândire laterală pentru soluționarea creativă a problemelor
 8. o stare de bine și perspectiva unui nou început!

PROGRAM

Unde: Bruxelles (Belgia) – locația exactă va fi comunicată pe email participanților confirmați

Când: sâmbătă 28 aprilie, 2018

Durata: între orele 10:00 – 18:00 (cu pauze de hidratare și gustări)


INVESTIȚIA

Costul participării la workshop este de 120 Eur/ persoană și include:

BONUS INDIVIDUAL: 1 sesiune de coaching 1:1 FREE (via Skype)

BONUS DE GRUP: Fiecare participantă la workshop beneficiază de 50% reducere la următoarele 4 sesiuni individuale de coaching, adică 30 Eur/ oră în loc de 60 Eur/ oră.


ÎNSCRIERE

Workshop-ul se adresează exclusiv româncelor din diaspora și se va ține în format restrâns. Acestea pot domicilia în orice țară, singura condiție este să ajungă la Bruxelles 🙂

 • Înscrierea se face după principiul “primul venit, primul servit” pe email hello.noelaz@gmail.com până la data de 13 aprilie! 
 • Pentru a asigura buna organizare a cursului, după înscrierea pe email vă voi invita la o discuție 1:1 pe Skype pentru a ne cunoaște și personal înainte de curs.
 • Ulterior acestei întâlniri virtuale veți primi un mesaj de confirmare a rezervării locului la curs, precum și detaliile privind locația și modalitatea de plată.
 • Desigur, ne vom bucura de transparență totală, ceea ce înseamnă că vă voi emite și factură 🙂

Vă aștept cu mult drag, iar pentru orice informații suplimentare sau detalii vă stau la dispoziție pe email.