De ce să alegi programul de coaching #SchimbăFoaia?

Cu siguranță știți că programul #SchimbăFoaia vă ajută să spuneți “nu” toxicității, abuzului emoțional, compromisurilor fără rezultat și obieceiurilor nesănătoase. Și că în schimb vă sprijină să scoateți la lumină creativitatea, curajul, spiritul autonom și planul concret al unui proiect nou-nouț! Am scris mai pe larg aici.

Ce poate nu știți, dar v-ar fi util să aflați, este că:

1. Prima sesiune este întotdeauna #FREE!

🍏 adică fără bani; aveți nevoie doar de activarea liberului arbitru de a începe să lucrați pentru voi acum!

2. Coaching-ul înseamnă facilitarea învățării prin colaborare, prin crearea unui cadru sigur de explorare proprie și mai ales prin respectarea universului și nevoilor tale!

👍 deci fără sfaturi prețioase ori consiliere!

3. #SchimbăFoaia înseamnă autonomie personală și monitorizarea în timp real a propriei dezvoltări!

👀 specific acestui program de coaching sunt elemente precum: exerciții de gândire laterală, explorarea stărilor, lucrul cu emoțiile, analiza nonverbalului, stimularea gândirii meta prin joc de rol sau lucrul cu piese de construit.

4. Întâlnirea de lucru poate avea loc LIVE sau pe Skype.

🌍💬 programul se adaptează ușor oricărei preferințe de mobilitate și este disponibil oriunde, în limbile română și engleză.

5. Aveți 20% reducere bonus la înscriere!

💫 am creat programul special pentru a fi accesibil tuturor, mai ales celor pe care compania nu are posibilitatea să-i răsfețe cu cursuri de dezvoltare personală.

🎉 iar prețul unei sesiuni de lucru 1:1 cu rezultate imediate vă poate aduce mai multă satisfacție decât timpul petrecut la mall, la un film și un meniu fast-food 😊

Haideți să învățăm împreună! >>> hello.noelaz@gmail.com

*** Ce spun cei care au trecut sau sunt în programul de coaching #SchimbăFoaia?

Un om minunat cu care am facut click din prima. Lângă Noëla am descoperit un coach autentic, mereu atentă la felul meu de a fi și la nevoile mele. Am găsit un mod constructiv și blând de a mă ajuta să dau nas în nas cu fricile mele și să sap în mine să văd cum le pot dizolva, de unde vin. Am realizat că blocajele le ținem tot noi aproape și ține numai de noi să acționăm. Un om lângă care placerea de a te dezvolta și a găsi soluții vine așa de organic că nu știi cum să te vezi mai des și mai repede cu ea. Sunt pur și simplu recunoscatoare că am întâlnit-o și că am plăcerea să petrec clipe cu ea ca om, ca și coach, ca povestitor, ca mamă, ca mentor, ca tot ce vrei tu pentru că potențialul este la mama lui. Mulțumesc! (Luiza M., consilier în carieră)

Prin coaching am învățat cum să separ nevoile mele de ale business-ului și să fac lucruri benefice pentru business, nu de a-mi satisface mie ego-ul. Mă simt mai stăpână pe mine, fac lucurile gândite cu scop. Acum pot spune exact ce ma deranjează fără a ataca sau resentimente. Recomandarea mea pentru alții? Apelați cu încredere la programul de coaching #SchimbăFoaia! 🙂 (Delia N., antreprenor)

Află ce nu știi din tot ce crezi că știi! (Cristian P., specialist marketing online)

Mai multe testimoniale despre experiențele de învățare alături de mine, aici.

______

Dacă acest material te-a inspirat poți să:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5  +  5  =