De ce să alegi programul de coaching #SchimbăFoaia®?

Cu siguranță știți că programul #SchimbăFoaia® vă ajută să spuneți “nu” toxicității, abuzului emoțional, compromisurilor fără rezultat și obieceiurilor nesănătoase. Și că în schimb vă sprijină să scoateți la lumină creativitatea, curajul, spiritul autonom și planul concret al unui proiect nou-nouț! Am scris mai pe larg aici.

Ce poate nu știți, dar v-ar fi util să aflați, este că:

1. Prima sesiune, cea de cunoaștere, este întotdeauna #FREE!

🍏 adică fără bani; aveți nevoie doar de activarea liberului arbitru de a începe să lucrați pentru voi acum!

2. Coaching-ul înseamnă facilitarea învățării prin colaborare, prin crearea unui cadru sigur de explorare proprie și mai ales prin respectarea universului și nevoilor tale!

👍 deci fără sfaturi prețioase ori consiliere!

3. #SchimbăFoaia® înseamnă autonomie personală și monitorizarea în timp real a propriei dezvoltări!

👀 specific acestui program de coaching sunt elemente precum: exerciții de gândire laterală, explorarea stărilor, lucrul cu emoțiile, analiza nonverbalului, stimularea gândirii meta prin joc de rol sau lucrul cu piese de construit.

4. Întâlnirea de lucru poate avea loc LIVE sau pe Skype.

🌍💬 programul se adaptează ușor oricărei preferințe de mobilitate și este disponibil oriunde, în limbile română și engleză.

5. Aveți 20% reducere bonus la înscriere!

💫 am creat programul special pentru a fi accesibil tuturor, mai ales celor pe care compania nu are posibilitatea să-i răsfețe cu cursuri de dezvoltare personală.

🎉 iar prețul unei sesiuni de lucru 1:1 cu rezultate imediate vă poate aduce mai multă satisfacție decât timpul petrecut la mall, la un film și un meniu fast-food 😊

Haideți să învățăm împreună! >>> hello.noelaz@gmail.com

*** Ce spun cei care au trecut sau sunt în programul de coaching #SchimbăFoaia®?

Prin coaching am învățat cum să separ nevoile mele de ale business-ului și să fac lucruri benefice pentru business, nu de a-mi satisface mie ego-ul. Mă simt mai stăpână pe mine, fac lucurile gândite cu scop. Acum pot spune exact ce ma deranjează fără a ataca sau resentimente. Recomandarea mea pentru alții? Apelați cu încredere la programul de coaching #SchimbăFoaia®!

Delia N., antreprenor

Mai multe testimoniale despre experiențele de învățare împreună, aici.