Astăzi lansăm Meta-Miorița, primul program de transHUMANță personală!

De ceva vreme îmi dedic timpul, energia și pregătirea profesională diverselor proiecte de SELF-Leadership, axate pe învățare, dezvoltare personală și antrenarea spiritului autonom / antreprenorial pentru cei interesați de succes ca verb, nu doar ca substantiv.

Astăzi lansăm Meta-Miorița, primul tău program de transHUMANță personală care te scoate din cumpănă, temeri și idei de-a gata. Încotro mergi, tu decizi!

Spun “lansăm” pentru că proiectul este rodul pasiunii, anilor de studiu și practică, ideilor și muncii migăloase din ultimele luni alături de Dana Dumitru, integral coach, absolventă a Facultății de Medicină.

Ne-am întâlnit la un curs și de-atunci am început să ne facem planuri ambițioase împreună. Dana a venit cu isprăvi presărate cu scorțișoară, iar eu cu multe gânduri mentolate. Deci o prietenie condimentată și savuroasă. Amândouă pasionate de vorba românească, de lumea interioară și de cum trăim îndrăzneț în afara ei, am pornit la drum într-o aventură mioritică.

CE ESTE META-MIORIȚA?

Cuvintele pe care (ni) le rostim vorbesc despre noi – ce credem despre ceva/ cineva, pe ce anume punem valoare și cum ne raportăm la lumea din jur. Așa s-au și născut baladele și zicerile din popor – păreri anonime intrate în mentalitatea colectivă, sfaturi din experiențe trecute, idei de-a gata pe care ne ridicăm ca oameni sau ne coborâm ca niște învinși. Depinde de perspectivă.

Știm că uneori vorbele ne dau înțelepciune, dar alteori ne țin din calea succesului. Uneori ne dau curaj, alteori ne frâng aripile. De multe ori ne sunt profesori buni, dar de tot atâtea ori ne și pot înstrăina de visurile noastre.

Meta-Miorița este primul tău program de transHUMANță personală, structurat în 4 module, care răspunde unei întrebări vechi și spinoase de când lumea:

Pentru a ne susține mai mult, cum putem vedea cu alți ochi lucrurile în care credem și care pentru noi au devenit adevăruri de nestrămutat, precum proverbele înrădăcinate în cultura noastră?

CÂND ESTE PRIMUL MODUL?

“Buturuga mică răstoarnă carul mare” – curs practic de ieșit din cumpănă, temeri și idei de-a gata este modulul de deschidere a programului și are loc sâmbătă 20 februarie între orele 10:00 și 16:00.

BENEFICII?

Îți descoperi lumea interioară prin exerciții iscusite și joc de rol, tehnici de coaching axat pe obiectiv și lucru în echipă, iar apoi îți faci un plan de acțiune concret pe baza ideilor nou-apărute.

Deprinzi 3 tehnici personalizate de gestionare a gândurilor și emoțiilor, pe care le poți aplica în viață oricând ai nevoie.

Trăiești o experiență practică valoroasă, în care câștigi timp cu tine, echilibru, curaj și autenticitate în gândire și acțiune.

Dana și cu mine îți suntem alături în acest parcurs, ghidându-te cu multă dăruire și oferindu-ți un cadru de încredere și plin de creativitate în care tu să te simți liber să explorezi.

Medicina și teatrul nu sunt doar pasiunile noastre, ci și câteva dintre elementele care ne inspiră în acest curs. Află cum se îmbină știința și practica artelor într-o experiență de învățare plină de sens pentru tine!

LOCAȚIE?

Strada Alexandru Borneanu nr.4, etaj 4, sector 6, la sediul Mind Master (zona Regie)

Ajungi la noi foarte ușor și repede, cu metrou, tramvai (11, 35) sau autobuz (105) – stația Grozăvești

harta cursuri Meta-Miorita

CÂND?

Sâmbătă 20 februarie, între orele 10:00 – 16:00.

VALOAREA INVESTIȚIEI? 

Acest prim modul are o reducere de 30%, deci costa 200 lei/persoană pentru o zi de curs.

În plus, daca mai aduci cu tine 2 prieteni, beneficiezi și de o sesiune de coaching GRATUITA cu una dintre noi.

Mai mult, ca participant te bucuri de reduceri de preț la sesiunile de coaching de după eveniment, cu oricare dintre noi două.

Prețul cursului include: ziua de training, facilitarea învățării individual și în grup, suportul de curs, 2 pauze cu apă, ceaiuri, cafea și gustărele

(masa de prânz nu este inclusă în preț, dar îți poți lua pachet de acasă ori putem merge la unul dintre restaurantele din zonă.

CUM MĂ ÎNSCRIU?

Trimiți un mesaj pe adresa hello.noelaz@gmail.com, de unde primești înapoi confirmarea înscrierii tale.

Locurile sunt limitate, așa că asigură-te că te înscrii din timp.

Toate detaliile despre curs se găsesc pe pagina de Facebook a evenimentului. Te invităm să le împărtășești și altora cărora le-ar putea fi utilă participarea.

Așteptăm cu mult drag înscrierile voastre!

***