Te aștept la atelierul experiențial de gândire laterală din cadrul academiei de startup-uri “GoodToGo” – ediția a 13-a

Pentru cei pasionați de proiecte antreprenoriale, Good To Go este prima academie națională de startup-uri pentru studenți din România, unde aceștia au posibilitatea să-și dezvolte abilitățile și cunoștințele antreprenoriale de la cei mai importanți oameni de business din plan local.

Ajunsă deja la ediția cu numărul XIII, Good to Go se desfășoară în perioada 27 martie- 9 aprilie și propune trei parți distincte de învățare practică – Entrepreneurial Skills, Grow your Business Ideea & Start-up Bootcamp.

Partea I – „Entrepreneurial Skills” – se desfășoară între 27 – 31 martie și este dedicată soft skills, vizând dezvoltarea personală a participanților și crearea unor legături între aceștia și ideile lor.

Cu alte cuvinte, este un chemistry meeting & practice de o săptămână în care studenții să vor cunoaște mai bine pe sine și între ei în raport cu ideile de afaceri cu care au venit, vor învăța cum să creeze legaturi de business cu oameni noi, să negocieze, să vândă, să analizeze și să ia decizii în grup.

În cadrul acestei săptămâni voi susține atelierul experiențial de gândire laterală creat special pentru acest eveniment. Misiunea mea este să provoc studenții la creativitate și originalitate, dar și gândire critică, în explorarea ideilor de business care nu le dau pace noaptea și pe care, la finalul programului, aceștia le vor prezenta investitorilor sub forma unui pitch.

Ziua dedicată gândirii laterale este miercuri 29 martie, unde vă aștept cu drag pe toți cei care simțiți fiorul ideilor antreprenoriale și vă înscrieți la academia de startup-uri GoodToGo, ediția a XIII-a!

______

Proiectul este organizat de Business Club, o comunitate a ONG-ului Voluntari pentru Idei şi Proiecte România, ce reuneşte tineri care împărtăşesc pasiunea pentru antreprenoriat şi care se implică activ în construirea de programe educaţionale, cu scopul de a schimba în sens pozitiv mediul de afaceri românesc.

—> Update – vezi aici perspectiva participanților despre atelierul de gândire laterală, dar și cum a fost experiența pentru mine, ca facilitator al workshop-ului.

* sursă foto: Business Club/ Good To Go