Excese și fragilități în relații. Sâmbătă 22 iulie vă aștept cu un nou workshop experiențial din seria #EgoismulPozitiv®

Excese și fragilități în relații – workshop experiențial face parte din seria de ateliere de gândire laterală marca #EgoismulPozitiv® (Positively SELFish).

Atelierul își propune să vă ofere o înțelegere profundă a conexiunilor dintre noi și elemente din viața noastră, legături care se transformă în timp în relații durabile care ne definesc sau ne influențează deciziile, uneori cu folos, alteori distructiv.

Scopul este de a învăța cum să identificăm excesul și fragilitatea din relații și să găsim căi de a gestiona situațiile extreme cu care uneori ne confruntăm datorită percepției noastre despre ele. Aceste situații extreme pot purta numele de manipulare, dependență, auto-sabotaj, lipsă de control, abuz emoțional, generozitate excesivă, abandon de sine, teamă de implicare, fugă de responsabilitate, acceptare a nevoilor celorlalți în detrimentul dorințelor proprii și lista poate continua.

CE FACEM LA WORKSHOP

– în primul rând ne luăm curajul să ne relaxăm la gândul că facem ceva pentru noi înșine, respectiv participăm la workshop-ul de relații doar pentru noi!

– ne luăm libertatea de a explora într-un cadru de încredere legăturile dintre elementele importante din viața noastră

– ne ținem inima și mintea curioase pentru că acest atelier nu este ca niciun altul!

Apoi,

– un aspect important al atelierelor experiențiale marca #EgoismulPozitiv este că fiecare veți lucra concret pe o temă aleasă de voi din zona relațiilor (cu sine, cu cei din jur sau cu alte aspecte ale vieții precum banii, meseria, norocul, succesul, eșecul, sănătatea, statutul marital, rolul de părinte sau cariera profesională)

– aflăm ce ne energizează, dar și cum să depășim blocajele din relațiile personale și profesionale care ne țin pe loc uneori

– pentru că vom înțelege nevoile noastre raționale și emoționale și cum le putem recunoaște observând tipurile de relații pe care le întreținem și motivația din spatele lor (buna intenție)

– abordăm relațiile prin exerciții practice de gândire laterală, ceea ce ajută la dezvoltarea creativității individuale în luarea deciziilor

– vom lucra și exerciții de grup, aducând și mai multă valoare învățării individuale din acest dublu rol: pentru sine și ca resursă pentru ceilalți membri ai grupului

– toate acestea pentru ca până la finalul cursului să găsiți posibile soluții care să închidă problemele/ situațiile personale pe care vi le-ați propus la începutul workshop-ului (closure)

Cu alte cuvinte, în sfârșit vom vedea din nou pădurea de copaci!

Iar pentru ca experiența să fie completă, pe lângă atmosfera de vară într-o locație prietenoasă, pe durata cursului ne vom delecta și cu un pahar de… Prosecco. Apropo, știați că deși băutura este italienească numele ei derivă din ‘prozek’, termen de origine slovenă, care ar înseamna “drum prin pădure”?

CUI SE ADRESEAZĂ ACEST WORKSHOP

Tuturor care caută înțelegrea relațiilor proprii la nivel individual, dincolo de teorii, definiții din cărți, motivaționale viralizate pe internet sau filme și povești despre alți oameni și problemele lor.

Excese și fragilități în relații – workshop experiențial este pentru cei curioși, blocați, ambițioși, plictisiți, furioși, singuri, iubitori, perfecționiști, temători, aflați în căutarea aventurii sau celor care au nevoie de o rezoluție.

BENEFICII

Investiția include orele de training experiențial intens, toate materialele de lucru, două pauze de cafea, gustări și Prosecco din partea casei.

În plus, aveți coaching de grup, o structură interactivă a cursului, debriefing de calitate, feedback 1:1 și un nivel ridicat de prezență și implicare din partea trainerului, atenția mea fiind centrată atât pe dinamica de grup, cât și pe procesul interior al fiecărui participant.

Ce mai luați cu voi?

1. informații noi, dincolo de ce puteți afla de pe internet, citind o carte sau primind sfaturi

2. timp petrecut practic și cu sens lucrând pe obiectivele voastre

3. posibilitatea de a măsura rezultatele pe obiectivul propus încă din timpul cursului

4. răspunsuri la întrebările cu care veniți, dar și la cele care apar pe parcursul trainingului

5. cadrul de a descoperi prin exerciții de grup lucruri despre voi pe care nu le puteți afla doar citind sau prin introspecție și auto-analiză

6. tehnici și strategii ușor de aplicat în viața de după curs (pentru stimularea creativității, în relații, pentru a gestiona conflicte sau în organizarea și controlul timpului vostru)

7. în câteva cuvinte: o experiență radicală, disruptive!

8. și mai ales o stare de bine gata de luat acasă și de molipsit cu ea și pe cei din jur!

INVESTIȚIE

Prețul workshop-ului experiențial Excese și fragilități în relații este de 170 RON/ persoană. Daaaaar,

  • cei care au mai participat în trecut la ateliere ținute de mine, care sunt sau au fost clienți de coaching sau cărora le-am oferit consiliere vocațională ori pe branding personal plătesc doar 139 RON/ persoană
  • persoanele care vin pentru prima dată la curs în urma recomandărilor de la terți plătesc doar 149 RON/ persoană (cu mențiunea numelui persoanei care le-a recomandat cursul)
  • cei care lucrează în domenii cu grad mare de consum personal de energie (coachi, consilieri, profesori, oameni de HR) și vin însoțiți de încă o persoană plătesc doar 129 RON/ persoană

PROGRAM

Workshop-ul are loc sâmbătă 22 iulie între orele 10:00 – 15:00, iar locurile sunt limitate.

Atelierul se desfășoară în zona Piața Victoriei/ Dorobanți, locația fiind comunicată pe email celor înscriși.

ÎNSCRIERE

Dat fiind specificul workshop-urilor experiențiale pe care le organizez, adică centrate pe participant, numărul de locuri disponibile este limitat. Vârsta minimă de înscriere este 21 de ani.

Este necesară înscrierea prealabilă printr-un email pe adresa hello.noelaz@gmail.com, urmând să primiți un mesaj de confirmare a rezervării cu detalii suplimentare despre plată.

Vă aștept cu mult drag!