DisruptHR – împreună schimbăm ritmul la Cluj-Napoca! [recomandare]

Pe 5 octombrie, câte 5 minute de inspirație de la 15 speakeri vor face knock-out tot ceea ce credeam că știm despre oamenii din business-uri și provocările lor!

Cluj-Napoca se alătură celor 100 de orașe internaționale care au primit cu energie DisruptHR, un concept avangardist de eveniment dedicat specialiștilor în relaționarea cu cel mai valoros capital economic: cel uman!

15 speakeri vor urca pe scenă pentru a ne arăta o altă dimensiune a profesionalismului lor, aceea a curajului și inovației personale care fac zi de zi diferența în viețile a sute de oameni cu care interacționează – colegi, clienți, colaboratori, oameni pe care îi inspiră sau pe care îi ghidează în carieră.

Succesul masiv al primei ediții DisruptHR dovedește că profesioniștii din domeniul resurselor umane așteptau de mult un astfel de eveniment atipic, energic, gata să impună un ritm nou în comunități prin creativitate și asumarea transformărilor rapide ca stil de viață!


Ce poți afla de la fiecare disruptor în numai 5 minute?

DisruptHR Cluj înseamnă o sesiune de discuții surprinzatoare, experimente, diversitate si inspirație în compania unor oameni cu o abordare menită să ne schimbe perspectiva asupra culturii organizaționale, managementului talentului și dezvoltării personale.

Ne vom bucura de prezența unor invitați speciali precum Crina Ilie (HR VP Europe and Africa Genpact), Cornel Hoza (Președinte Beard Brothers), Tiarnan O hAimhirgin (Vice President Sales & Distribution at Ursus Breweries), Gerry Chandran (Managing Partner at SARGIA Partners, Master Coach), Ionuț Neacșu (Crisis Negotiation Expert) sau Colin Lovering (Chairman of the British Romanian Chamber of Commerce) împreuna cu alți speakeri extraordinari, seara continuând cu o sesiune de networking și un concert live al trupei Incognito.

Gazda DisruptHR Cluj este Euphoria Music Hall, un spațiu de întâlnire neconvențional care îmbină tradiția unei vechi fabrici de bere și tehnologia de ultimă generație, cu puternice accente city și o atmosferă antrenantă care va face ziua de 5 octombrie de-a dreptul memorabilă!

Publicul DisruptHR Cluj înseamnă 250 de profesioniști, specialiști din HR, training și educație, antreprenori și, în general, oameni preocupați activ de dezvoltarea personală și profesională.

Ca și la ediția din București, toate discursurile inspiraționale și educative din cadrul evenimentului DistruptHR Cluj vor fi difuzate pe portalul global disrupthr.co/talks/, putând fi vizionate în intreaga lume.

DETALII

Pagina oficială: DisruptHR România

Pagina evenimentului: DisruptHR Transylvania Chapter: Cluj-Napoca

Locație: Euphoria Music Hall, Calea Mănăștur, 2-6, Cluj-Napoca – harta

Data: 5 octombrie 2017, ora 18:00

Cu sprijinul: Enel, Genpact, Ursus, CEO Clubs, Netherlands-Romanian Chamber of Commerce, Take 1 Events, HorseEye Experiential Learning, Euphoria Music Hall, Revista Cariere, HR Manager, Leaders Reunited, Drink after work, Școala de Expresivitate a Vorbirii.

O parte din încasările obținute din bilete vor fi donate către Asociația pentru Valori în Educație.

(c) foto și text comunicat de presă DisruptHR Romania, Transylvania Chapter: Cluj-Napoca