Coaching-ul salvează vieți! #SchimbăFoaia® se alătură campaniei pentru MagicHome

Am vrut să iau un loc pentru MagicHome, dar cel mai devreme aș fi putut în februarie anul viitor. Pentru că până atunci, vreo câteva sute de oameni se înscriseseră deja pe site să ajute copiii cu afecțiuni oncologice și familiile lor să primească un loc mai prietenos de așteptare. Un loc în care să uite pentru o clipă de greutăți, diagnostice sau tratamente și să-și recapete forțele, încrederea și speranța – Casa MagicHome.

Și mi-am dat seama că februarie este prea târziu pentru mine! Oamenii aflați în cumpănă au nevoie de ajutor cât mai repede, pentru ei există doar prezentul. ACUM!

Așa că am decis să mă alătur campaniei cu ceea ce pot acum și știu să fac mai bine: coaching!

Deci, începând de astăzi vă invit alături de mine la 6 săptămâni cu sesiuni de coaching individual pe care să le donăm împreună acestei cauze!

Cum funcționează:

 1. Intri pe #SchimbăFoaia® (Turn the Page) și afli despre programul de coaching personalizat (nu-i nimic dacă n-ai mai făcut niciodată coaching, va fi o ocazie bună de a experimenta ceva nou și folositor)
 2. Îmi scrii un email de intenție pe adresa hello.noelaz@gmail.com cu mesajul scurt Vreau să schimb foaia pentru MagicHome
 3. Îți răspund cu un mesaj de confirmare și pașii următori
 4. Începem planificarea sesiunilor – poți alege 1, 2, 3, 4, 5 sau 6 întâlniri de lucru, fiecare în câte o săptămână
 5. Sesiunile vor avea durata de 60 min fiecare
 6. Locul de întâlnire va fi Seneca Anticafe din București, un spațiu foarte drag mie care prețuiește timpul – detalii aici
 7. Dacă vor fi doritori din țară, ne putem întâlni virtual, pe platforme dedicate.

Sesiunile de coaching din campania #SchimbăFoaia® (Turn the Page) pentru MagicHome se vor desfășura timp de 6 săptămâni, în perioada 13 noiembrie – 22 decembrie, iar înscrierile încep de astăzi 8 noiembrie.

Ce vom face la coaching?

Timp de o oră cât este întâlnirea noastră vom sta pe un scaun, un fotoliu sau o canapea și vom lucra împreună pe subiecte de interes pentru tine. Uneori ne vom ridica și vom merge. Alteori vom lucra pe foaie, cu pixul în mână. Sau cu ochii închiși. Ori în joacă.

Eu îți voi fi ghid, oferindu-și timp și spațiu de înțelegere personală, în ritmul tău și orientat către obiectivele și nevoile tale. Vom avea exerciții practice, elemente de gândire laterală și multă recuzită care să te ajute să te orientezi mai bine și vezi iar pădurea de copaci. Sau un proiect nou. Ori echilibru. Sau ce anume vrei să vezi și sau să explorezi.

Ce-ți ofer eu:

 • valoarea sesiunilor de coaching individual prin relevanța lor pentru tine și dezvoltarea ta
 • toată experiența, cunoștințele, atenția, dedicarea și implicarea mea pe parcursul procesului de coaching
 • timpul personal în care lucrez ca voluntar în acest proiect (întreaga sumă pentru servicii fiind direcționată către MagicHome)
 • calea de a ajuta ACUM acești oameni minunați să continue să aducă magia în viețile copiilor greu încercați și familiilor lor!

Ce obții tu:

 • bucuria de a face o faptă bună făcând în același timp ceva util pentru tine
 • ocazia de a te dezvolta personal prin sesiuni de coaching individual care până acum ți s-au părut mai puțin accesibile și de interes doar pentru manageri sau CEO (din contră, el sunt pentru toată lumea!)
 • șansa de a monetiza statul tău pe scaun, fotoliu sau canapea în sesiunile de coaching și de a folosi acești bani pentru a sprijini MagicHome
 • timpul, energia și implicarea într-un proiect care susține cauza MagicHome, dând astfel sens vieții dincolo de răsplata în bani!

Ce oferim împreună: Curaj, încredere și sprijin concret prin acțiune și implicare personală!

 1. Curaj pentru că ne aventurăm în campanie construind o relație de coaching total nouă pentru amandoi/ amândouă
 2. Încredere pentru că fiecare se lasă liber(ă) să ofere și să primească timp prețios
 3. Sprijin concret prin acțiune pentru că fiecare dintre noi muncește în relația de coaching, iar implicare personală pentru fiecare dintre noi alege să doneze efortul depus (timp și bani) în favoarea unei cauze nobile!

Contribuția noastră pentru MagicHome este de 108 ron pentru fiecare ora de stat pe scaun! Adică echivalentul a unui an întreg de contribuit cu 2 Eur/ lună!

108 ron este un preț minim al unei sesiuni de 60 minute de coaching individual la liber pe piața din România. La liber înseamnă sesiuni deschise publicului larg, nu în companii.

Cum am ajuns la această sumă? Am pornit de la cât ar însemna o donație de 2 Eur timp de 1 an și am calculat aproximativ 108 ron, bani pe care MagicHome îi poate primi de la noi ACUM, nu într-un an! De la tine care oferi și de la mine care cedez mai departe suma.

Important!

Inițiativa de sprijin #SchimbăFoaia pentru MagicHome este absolut benevolă, îmi aparține și nu face obiectul vreunei campanii plătite. Din contră! Încerc să ajut alături de voi, cei care vă veți înscrie la sesiunile de coaching, pentru că cea mai de preț resursă a noastră este timpul! Iar el nu stă pe loc, ba pentru unii poate curge invers. Și este bine să ne amintim din când în când ce preț punem pe timpul nostru și cum îl folosim pentru noi și cei din jur.


UPDATE

Alături de mine este Mădălina, prima înscrisă în programul de professional coaching #SchimbăFoaia® (Turn the Page) pentru susținerea cauzei MagicHome!

Până să debuteze campania nu ne cunoșteam. Ea s-a decis că vrea o poveste nouă, eu eram pregătită să-i fiu coach, iar împreună am hotărât să dăm mai departe din timpul nostru petrecut învățând și făcând!

Ne-am propus să ajutăm la reabilitarea MagicHome cu contravaloarea a 6 sesiuni de coaching, adică 648 ron! Poate părea o sumă mică, dar în spate se află un timp uriaș pentru amandouă: echivalentul efortului a 6 oameni care donează 2 eur/ lună timp de 1 an!

Desigur, dacă poate programul de învățare se va opri înainte de vreme, nu-i nimic! Vom continua în 2018 pe alte căi sau în altă formulă până când vom acoperi suma pentru care ne-am luat fiecare angajamentul! Și poate chiar mai mult! Important este să mergem mai departe 🙂

Vino și tu să schimbi foaia pentru MagicHome!