Antreprenoriatul înseamnă să știi să te îmbrățișezi singur

Astăzi este una dintre zilele acelea în care nu mai trebuie să cauți motive să iei în brațe pe cineva drag. Așa, brusc și fără să anunți dinainte. Să i te proptești în față sau să-l surprinzi din spate cu o îmbrățișare caldă, exact așa cum ți-ar plăcea și ție să primești, dar uneori ți-e teamă să recunoști.

Desigur că nu se așteaptă. S-ar putea să-l sperii la început. Dar când îți va simți atingerea va ști că ești tu, persona care îi oferă încredere, siguranță și iubire dincolo de cifre și rapoartele de audit.

Antreprenoriatul înseamnă să știi să te îmbrățișezi singur.

Da, cu tine vorbesc.

Cel care te trezești cu noaptea în cap și adormi cu ziua următoare în minte.

Cel care ți-ai ales un drum nebătătorit, plin de întrebări și “habar n-am”-uri pe care speri să le deslușești curând. Iar de nu, găsești tu soluții!

Cel căruia un laptop, un mobil și trei agende de lucru nu-i ajung să-și noteze toate ideile năstrușnice care i se ițesc în minte la semafor sau stând în hamac și numărând norii.

Cel care te oprești brusc din conversație și râzi de propriile tale gânduri. Imposibil! Dar am s-o fac!

Cel care merge pe stradă uitându-se în ochii oamenilor, simțind cum și ei îl privesc înapoi. Oare am ceva pe față?

Cel care nu joacă niciodată la loto, dar din când în când mai trage câte un loz. Poate acum este cel câștigător!

Cel care te simți uneori singur și de multe ori nesigur, dar (re)găsești ușor motivele să mergi mai departe.

Cel care atunci când greșește se simte ca-n desenele animate – se adună de pe jos, se scutură de praf și continuă cursa.

Cel care nu renunță niciodată, mai ales când totul pare pierdut. În schimb se înconjoară cu și mai multe experiențe și oameni care îi dau energie.

Cel care face lucrurile să se întâmple și care dă lumii întotdeauna mai mult decât așteaptă ea de la el.

Cel care știe să spună nu și faptul că cel mai bun sfat pentru sine este uneori chiar cel pe care îl oferă el altora.

Cel care apare când ți-e lumea mai grea și te încurajează, îți desface firul în patru și-ți arată cum să-l împletești din nou, cu și mai mult sens pentru tine.

Astăzi este ziua în care te simți liber să-ți acorzi timp. Unde ai fost până acum? Ia-te în brațe și spune-ți un mare “te iubesc!”

#hugday