Testimoniale

Cu recunoștință,

celor care ați trecut pragul workshop-urilor laterale #EgoismulPozitiv®,

celor care vă explorați cu curaj vulnerabilitățile la sesiunile de coaching #SchimbăFoaia®,

celor care v-ați împărtășit gândurile și emoțiile în programul Meta-Miorița,

dar și celor care veți face curând pasul să ne cunoaștem, să aflăm împreună despre puterea învățării continue, să ne depășim limitele, să ne descoperim autonomia personală și să ne bucurăm de conexiune unii cu ceilalți,

vă mulțumesc tuturor pentru experiențele împreună și pentru cuvintele voastre care mă lasă… fără alte cuvinte!

________

 • Un om minunat cu care am facut click din prima. Lângă Noëla am descoperit un coach autentic, mereu atentă la felul meu de a fi și la nevoile mele. Am găsit un mod constructiv și blând de a mă ajuta să dau nas în nas cu fricile mele și să sap în mine să văd cum le pot dizolva, de unde vin. Am realizat că blocajele le ținem tot noi aproape și ține numai de noi să acționăm. Un om lângă care placerea de a te dezvolta și a găsi soluții vine așa de organic că nu știi cum să te vezi mai des și mai repede cu ea. Sunt pur și simplu recunoscatoare că am întâlnit-o și că am plăcerea să petrec clipe cu ea ca om, ca și coach, ca povestitor, ca mamă, ca mentor, ca tot ce vrei tu pentru că potențialul este la mama lui. Mulțumesc! 

Luiza M., consilier în carieră

 • Noëla este un coach excelent, ce ține cont de nevoile participanților și care se adaptează ușor energiei grupului. Este foarte energică și se dedică 100% cursului/workshopului. De asemenea, mi-au plăcut foarte mult materialele și exercițiile cu care am lucrat [n.r. la cursul despre conflict]. Multumesc și abia aștept să mai lucrăm împreună!

Nicoleta M., content manager

 • Îți mulțumesc pentru această zi de evadare din cotidian. Ai reușit să mă faci să iau o pauză și să mă văd dintr-o parte. Per total, a fost foarte agreabil și cu câteva direcții/ idei/ gânduri la care trebuie să reflectez în perioada următoare. Abia aștept ședința de coaching!

Sorina M, manager de proiect

 

 • Prin coaching am învățat cum să separ nevoile mele de ale business-ului și să fac lucruri benefice pentru business, nu de a-mi satisface mie ego-ul. Mă simt mai stăpână pe mine, fac lucurile gândite cu scop. Acum pot spune exact ce ma deranjează fără a ataca sau resentimente. Recomandarea mea pentru alții? Apelați cu încredere la programul de coaching #SchimbăFoaia®! 🙂

Delia N., antreprenor

 • Workshopul cu tine [din programul Meta-Miorița] a avut de toate: un mod inedit de abordare a subiectului, jocuri de rol, interactiune, foarte multa energie creativă și mai presus, ne-a oferit ocazia să învățăm experimentând. Îți admir felul în care reușești să transmiți energia mai departe, să faci clasa să vibreze la subiect, să colaboreze și să producă ceva frumos la final – o revelație. Una pentru fiecare din noi în parte, cei care am participat și ne-am redescoperit prin această experiență. Îți mulțumesc pentru asta, sper să mai am parte și de alte sesiuni de învățare și experimentare cu tine, you rock! 🙂

Geanina Neagu, Learning & Development Coordinator IBM

 • Dragă Noëla, participarea la acest workshop a fost cu adevărat revelatoare. Asociam manipularea cu un sens peiorativ, dar maniera în care ai organizat/ gestionat evenimentul mă determină să spun că am învățat despre manipularea magică a timpului. Recomand tuturor celor care caută să experimenteze timpul trăit cu calitate.

Adelin L., director vânzări

 • Mulțumesc pentru că mi-ai dat o direcție imediată, m-ai ajutat să mă întorc spre mine, mi-ai stârnit entuziasmul. I-aș recomanda acest curs [n.r. despre timp] fratelui meu. Cu mulțumiri și cu mare drag,

Cristina V., avocat

 • Îți scriu aceste rânduri cu aceeași energie pozitivă pe care am simțit-o în cadrul atelierului [n.r. de creativitate prin gândire laterală]. În primul rând, doresc să îți mulțumesc mult pentru prezența în cadrul academiei noastre de start-up-uri și pentru faptul că susții constant procesul educațional al tinerilor antreprenori ce se află la început de drum. Datorită ție am reușit cu toții să preluăm niște idei importante care ne vor ajuta atât pe plan personal, cât și în parcursul nostru profesional. Pe zi ce trece, reușim să observăm progresul participanților noștri, iar datorită exercițiilor creative și interactive propuse de tine, am reușit să creăm o comunitate mult mai unită, ce privește mai atent înspre crearea valorii-adăugate într-un mod autentic.

Mădălina Dobre, PR Manager Business Club,

HR Officer Academia de Startup-uri Good To Go

 • Pentru mine, workshop-ul  [n.r. despre timp] a fost iluminator. Dincolo de tematică, am descoperit cu ajutorul tău cum se leagă bucățile din mine și mă fac ceea ce sunt. Cel mai mult îmi place că s-a insistat pe descoperirea unor pași concreți pe care îi voi face pentru a mă dezvolta în direcția dorită. Aș recomanda workshop-ul către două prietene: Loredana și Andreea.

Raluca E., specialist marketing online

 • A wonderful experience. Getting to realize what traumas you have not overpassed, things which remained there perhaps well hidden and learning from the others – seeing the world and the facts from a different perspective. I would repeat it without hesitation because there are always things to learn and to experience and last but not least because I had the chance to meet extraordinary people. Very good opportunity to do a thorough analysis of oneself [n.r. during the workshop about conflict]. Thank you, Noëla!

Alice B., economist

 • Exerciții, exemple, interacțiune, teorie, practică, multe chestii… [n.r. la workshop-ul introductiv despre #EgoismulPozitiv] Iar Noëla care mai pune și suflet în ceea ce face.

Ciprian S., jurnalist

 • Mi-a plăcut felul relaxat și eficient în care Noëla conduce atelierul despre conflict în cadrul programului #EgoismulPozitiv. Unde mai pui că această sintagmă oximoronică “egoismul pozitiv” este de fapt o noțiune de bun simț… dar vă explică Noëla! O recomand cu toată încrederea!

Ana U., jurist și economist

 

 • Află ce nu știi din tot ce crezi că știi! [n.r. din interacțiunile de coaching individual și experiența workshop-urilor de grup]

Cristian P., specialist marketing online

 • Dragă Noëla, nu mi s-a mai întâmplat să mă simt conectată cu mai multe persoane în același timp ca la acest atelier [n.r. de creativitate și inovație]. Nu știu când a trecut timpul. Aștept să revin! Mulțumesc!

Magda M., învățătoare

 • O ședință de cunoaștere prin exerciții și experiențe de cunoaștere/ autocunoaștere. Spațiul ales și metodele sunt inedite. Am apreciat! Relaxare și învățare alături de Noëla!

Roxana P., manager de proiect

 • Îți mulțumesc tare mult pentru experiența de azi [n.r. la cursul despre creativitate și inovație]. Pot spune că acum am o linie trasată referitor la visul meu. Tu ești un trainer de nota 20 și nu vei mai scăpa de mine așa ușor. I love you!

Claudia N., manager de proiect

 • Mulțumesc pentru aceste clipe de inventivitate, căldură, creativitate și originalitate! O zi fabuloasă împreună cu echipa ce s-a creat!

Ana F., economist

 • Am avut parte de o experiență disruptive la care nu m-aș fi așteptat [n.r. la cursul de gândire laterală pentru viitorii antreprenori GoodToGo]. Noëla mi-a demonstrat ce inseamnă o gândire laterală și cum o poți folosi în viața de zi cu zi. Pe lângă un bun profesionist, este un om frumos, dornic să-ți sară în ajutor în orice situație.

Camelia B., farmacist & viitor antreprenor

 • Noëla nu predă lecții de înțelegere, frumusețe, umanitate, energie și limbaj, ci oferă experiența acestora cu exemplul propriu. O experiență de bucurie și conștientizare [n.r. la workshop-ul despre relații].

Roxana S., specialist marketing online

 • O experiență deosebită. Noëla te ajută să te ințelegi pe tine, să te (re)descoperi [n.r. la workshop-ul despre creativitate și inovație]. 

Alina N., blogger & specialist marketing online

 

 • Dragă Noëla, mulțumesc pentru o zi relaxantă în ciuda temelor gen “egoism”, “conflict”, cel puțin complexe. Și mai ales mulțumesc pentru întrebări. “A moi de jouer maintenant” pentru a găsi toate răspunsurile. Și am uitat: positive attitude!

Geanina G, manager de proiect

 • O experiență unică, atemporală și multisenzorială [n.r. la workshop-ul despre relații] care mă transpune de fiecare dată într-o lume plină de potențial și forță de a merge mai îndrăzneț din ce în ce mai aproape de descoperirea și crearea sinelui liber și fericit. Mulțumesc.

Denisa A., arhitect

 • Am avut vibe-ul de “be yourself” din minutul 1. Atmosfera a fost naturală, relaxată, cosy. Exercițiile creative și constructive [n.r. la workshop-ul despre relații]. Senzația de “come as a participant, leave as a friend”. Mulțumesc.

Andra B., manager resurse umane

 • A fost o zi constructivă, cu oameni faini, interesanți și relaxați. Jocurile interactive de azi au răspuns întrebărilor ce le aveam, în ceea ce mă privește, dar am deschis alte întrebări ale căror răspunsuri vreau să le explorez [n.r. la workshop-ul despre relații]. Răbdarea, implicarea și mediul creat sunt de nota 10+!

Bogdana C., psiholog și educator

 • Ești minunată! Îți mulțumesc pentru ziua și experiența de azi [n.r. de la workshop-ul despre relații]. Mi-a plăcut tot, atmosfera, discuțiile, jocurile, meditația, oamenii de aici. Pentru mine este o experiență cu totul nouă și mult mai interesantă decât orice experiență comparabilă. Apreciez informațiile de calitate și dorința de ajutor și implicarea autentică, alături de naturalețea și furmusețea ta care a creat o atmosferă minunată și relaxare.

Roxana S., specialist marketing online

 • A fost foarte folositor pentru că înveți din experiența celorlalți, vezi alte puncte de vedere asupra problemei/lor tale. Mi-au plăcut studiile de caz, foarte mult meditația de final și faptul că întâlnești alți oameni deschiși să povestească din ce au trăit ei. Ajungi să te cunoști mai bine pe tine și să te înțelegi mai bine (de ce am reacționat așa într-un anumit moment…). Mă bucur că am venit și vreau să mai particip la astfel de workshop-uri [n.r. cum a fost cel despre relații].

Alice B., economist

 • Mi-a plăcut foarte mult cum ai gestionat atelierul având în vedere personalitățile diverse care au participat, fiecare în propriul proces de evoluție. Mi-a plăcut cadrul de desfășurare a atelierului [n.r. despre conflict] – cu totul deosebit, foarte prietenos, adecvat pentru o după-amiază de cuptor, a generat un efect de apropiere suplimentar. Mi-au plăcut materialele de training, exercițiile multe și variate. Eu sper că am participat sufiecient că așa mi-am propus, să nu intervin în sensul de control, ci de a lăsa să se întâmple, să curgă, să se producă atât în cazul meu cât și a celorlalți cursanți. Cred că atelierul ți-a ieșit foarte bine. Felicitări și keep up the good work!

Ana U., jurist și economist

 • Îți mulțumesc mult pentru ce ai făcut pentru mine azi [n.r. la workshop-ul despre conflict]. Ai reușit să mă ajuți să mă focalizez pe obiectivul meu de a lucra la suplețea mea. Ești super tare și toate informațiile au fost interesante rău de tot! Sper să mă bântui și să mai stăm de vorbă la un ceai/ cafea despre training/ facilitare. Mulțumesc mult!

Amalia B., facilitator

 • Complet. Desăvârșit. Pot fi cuvinte mari, dar pe această bucățică de zi pe care am petrecut-o împreună [n.r. la workshop-ul despre conflict] vorbind despre noi ca un întreg și cu un ochi egoist asupra lumii, m-am adunat dintr-o minte împrăștiată și imprevizibilă într-o inimă împăcată cu sentimentele și emoțiile mele și acțiunile pe care vreau să le întreprind.

Mona T., artist liber profesionist

 • Cel mai putenic lucru pe care l-am luat din ziua asta [n.r. la workshop-ul despre conflict] este să mă definesc mai ușor în relație cu alți oameni. Știu că ar trebui să ne căutăm sinele în noi, dar ziua de azi mi-a arătat că revelațiile vin din exercițiile de grup. Conflictul meu e ca nu îmi dau seama ce îmi doresc cu adevărat. Astăzi am învățat să îl identific și să îmi conturez primii pași pe care ar trebui să-i fac pentru a-l desluși. Am învățat că trebuie să-mi ascult corpul, nu mintea. Mi-am petrecut ultimii ani hrănindu-mi mintea și am uitat de corp. Am citit atât de mult că nu mai știu ce cred eu și ce cred alții. Și acum am înțeles că corpul meu nu este doar “un ambalaj”, ci casa mea, ancora în prezent și în a trăi autentic. Și revenind, mi se pare fascinant că am descoperit că aflu mai ușor lucruri despre mine în exerciții de grup decât gândindu-mă singură. Mulțumesc.

Adelina M., specialist marketing

 • Mi-a plăcut faptul că a fost interactiv și nu doar teoretic. A fostul una dintre puținele experiențe de învățare la care nu m-a deranjat faptul că am stat cu 2 ore peste ora stabilită. Mulțumesc pentru o zi minunată! [n.r. la workshop-ul despre conflict]

Bianca B., inginer software

 • O experiență care m-a ajutat de această dată să exteriorizez trăirile interne prin comunicarea kinestezică [n.r. la workshop-ul despre conflict]. Pentru mine a fost un real sprijin în a-mi elucida dilemele și a-mi găsi resorturile pentru a înainta în demersul de dezvoltare emoțională și curățare mentală.

Denisa A., arhitect

 

 • Sunt recunoscătoare că ești my coach!

Adriana S., învățătoare

 • When nothing goes right, go left! Mergi la un workshop cu Noëla!

Alina N., blogger & specialist marketing online

________

Feedback-ul aparține câtorva dintre cei care au trecut prin experiențele de învățare din cadrul proiectelor pe care le dezvolt din anul 2015:

 • #SchimbăFoaia – programul de high-potential coaching pentru autonomie personală
 • workshop-urile laterale #EgoismulPozitiv și seria MasterYourSelfLikeAPro, destinată doritorilor de mai multă autonomie personală, cu temele: creativitate și inovație, gestionarea conflictelor, relațiile și manipularea timpului
 • sesiunile de mentorat și consultanță în branding personal pentru startup-uri și antreprenori la început de drum
 • Meta-Miorița, primul program de transHUMANȚĂ personală din România —> testimoniale aici

***

Pasul următor?