BLOGEvenimenteÎnvățare

#EgoismulPozitiv vine la Cluj-Napoca! Miercuri 4 octombrie vă aștept cu un workshop experiențial despre RELAȚII!

În luna octombrie #EgoismulPozitiv vine la Cluj-Napoca, unde vă aștept cu un workshop experiențial de gândire laterală despre RELAȚII!
Acesta își propune să vă ofere o înțelegere nouă asupra libertății în relații pentru a vă câștiga și mai multă autonomie personală în raport cu cei din jur, dar și cu voi înșivă.
Veți explora conexiunile dintre voi și elemente din viața voastră, legături care în timp se transformă în relații durabile care vă definesc sau vă influențează deciziile – uneori cu folos, alteori distructiv.
Scopul este de a conștientiza automatismele din comportamentul vostru în relații prin cele două atitudini:
– predarea în fața intuiției (surrender)
– acționarea directivă (self-rule)
Astfel veți înțelege cum să identificați posibile contexte nocive pentru voi – manipulare, dependență, auto-sabotaj, lipsă de control, abuz emoțional, generozitate excesivă, abandon de sine, teamă de implicare, fugă de responsabilitate, acceptare a nevoilor celorlalți în detrimentul dorințelor proprii etc. – și cum să ieșiți la liman în caz de impas emoțional în relațiile voastre.
“Libertatea nu este niciodată oferită, ea se câștigă.” (A. Philip Randolph)
DESPRE #EgoismulPozitiv
Să recunoaștem fără rușine, frică sau jenă că natura ne-a înzestrat cu un minunat dar pe care avem datoria să-l îngrijim cu aceeași candoare cu care îl îngrijim și la alții – propria persoană! Instinctul de supraviețuire ne învață că egoismul este în noi toți – el ne dă aripi, dar ni le și poate frânge dacă nu-i înțelegem puterea și nu-l acceptăm ca fiind parte din noi. Însă bine înțeles și direcționat pozitiv, egoismul devine aliatul nostru de încredere, generator de transformări profunde în relații, carieră sau autonomia personală!
#EgoismulPozitiv este conceptul de bază al atelierelor experiențiale pe care le dezvolt și se sprijină pe două principii de bază:
  1. tot ceea ce facem ca indivizi are în spate o motivație pozitivă pentru noi înșine (în coaching se numește buna intenție din spatele unei acțiuni). Asta înseamnă că atât succesul cât și atitudinea pasivă care ne ține blocați în situații neplăcute funcționează după aceleași principii, care odată înțelese intră sub controlul tău!
  2. ca să-i putem salva pe alții, întâi avem nevoie să ne ținem cel puțin în viață pe noi înșine. Iar în loc de “a salva” poți pune aici ce verb vrei tu: “a iubi”, “a avea încredere”, “a ierta”, “a înțelege”, “a purta de grijă”, “a construi”… E ca atunci când primești instrucțiuni de salvare la bordul unui avion: întâi îți pui tu masca de oxigen și abia apoi copilului tău.
CE FACEM LA WORKSHOP-ul despre RELAȚII
– în primul rând ne luăm curajul să ne relaxăm la gândul că facem ceva pentru noi înșine, respectiv participăm la workshop-ul de relații doar pentru noi!
– ne luăm libertatea de a explora într-un cadru de încredere legăturile dintre elementele importante din viața noastră
– ne ținem inima și mintea curioase pentru că acest atelier nu este ca niciun altul!
Apoi,
– un aspect important al atelierelor experiențiale marca #EgoismulPozitiv este că fiecare veți lucra concret pe o temă aleasă de voi, în acest caz din sfera relațiilor (cu sine, cu cei din jur sau cu alte aspecte ale vieții precum banii, meseria, norocul, succesul, eșecul, sănătatea, statutul marital, rolul de părinte sau cariera profesională)
– aflăm ce ne energizează, dar și cum să depășim blocajele din relațiile personale și profesionale care ne țin pe loc uneori
– pentru că vom înțelege nevoile noastre raționale și emoționale și cum le putem recunoaște observând tipurile de relații pe care le întreținem și motivația din spatele lor (buna intenție)
– abordăm relațiile prin exerciții practice de gândire laterală, ceea ce ajută la dezvoltarea creativității individuale în luarea deciziilor
– vom lucra și exerciții de grup, aducând și mai multă valoare învățării individuale din acest dublu rol: pentru sine și ca resursă pentru ceilalți membri ai grupului
– toate acestea pentru ca până la finalul cursului să găsiți posibile soluții care să închidă problemele/ situațiile personale pe care vi le-ați propus la începutul workshop-ului (closure)
Cu alte cuvinte, fie vom sădi semințe noi, fie vom tăia buruienile de la rădăcină pentru a face loc plantelor folositoare!
CUI SE ADRESEAZĂ ACEST WORKSHOP
Tuturor care caută înțelegrea relațiilor proprii la nivel individual, dincolo de teorii, definiții din cărți, motivaționale viralizate pe internet sau filme și povești despre alți oameni și problemele lor.
#EgoismulPozitiv despre RELAȚII este pentru cei curioși, blocați, ambițioși, plictisiți, furioși, singuri, iubitori, perfecționiști, temători, aflați în căutarea aventurii sau celor care au nevoie de o rezoluție.
BENEFICII
Investiția include orele de training experiențial intensiv, toate materialele de lucru, cafea și gustări din partea casei.
Ca metode de lucru, veți experimenta coaching-ul de grup, o structură interactivă a cursului, debriefing de calitate, feedback 1:1 și un nivel ridicat de prezență și implicare din partea trainerului, atenția mea fiind centrată atât pe dinamica de grup, cât și pe procesul interior al fiecărui participant.
Ce mai luați cu voi?
1. informații noi, dincolo de ce puteți afla de pe internet, citind o carte sau primind sfaturi
2. timp petrecut practic și cu sens lucrând pe obiectivele voastre
3. posibilitatea de a măsura rezultatele pe obiectivul propus încă din timpul cursului
4. răspunsuri la întrebările cu care veniți, dar și la cele care apar pe parcursul trainingului
5. cadrul de a descoperi prin exerciții de grup lucruri despre voi pe care nu le puteți afla doar citind sau prin introspecție și auto-analiză
6. tehnici și strategii ușor de aplicat în viața de după curs (pentru stimularea creativității, în relații, pentru a gestiona conflicte sau în organizarea și controlul timpului vostru)
7. în câteva cuvinte: o experiență radicală, disruptive!
8. și mai ales o stare de bine gata de luat acasă și de molipsit cu ea și pe cei din jur!
INVESTIȚIE
Prețul workshop-ului experiențial #EgoismulPozitiv despre RELAȚII este de 139 RON/ persoană.
Daaaaar, dat fiind că #EgoismulPozitiv vine pentru prima dată la Cluj, participanții se vor bucura de un tarif preferențial de numai 99 RON/ persoană!
Aceasta deoarece îmi doresc să fac acest atelier accesibil cât mai multor persoane interesate de dezvoltare la modul practic și mai puțin teoretic. Oameni care se documentează și au nevoie de un cadru de explorare personală ghidată, care caută idei noi și energia unui grup de lucru, care vor să testeze elemente de coaching și gândire laterală în relații, sau care au auzit de #EgoismulPozitiv, se simt intrigați și curioși să descopere mai mult*!
PROGRAM
Miercuri 4 octombrie între orele 18:00 – 21:00.
LOCAȚIE
Sediul Pro Vobis – Centrul Național de Resurse Pentru Voluntariat, Strada Virgil Fulicea nr. 1, Cluj-Napoca – detalii aici
ÎNSCRIERE
Dat fiind specificul workshop-urilor experiențiale pe care le organizez, adică centrate pe participant, numărul de locuri disponibile este limitat.
Înscrierile se fac după principiul “primul venit, primul servit” pe adresa hello.noelaz@gmail.com.
După rezervarea locului veți primi un mesaj cu detalii suplimentare despre plată, locul fiind considerat ocupat după efectuarea plății în avans. Desigur, vi se va emite și factură 🙂
* Participanții beneficiază de posibilitatea de a-și rezerva o sesiune 1:1 de high-potential coaching după workshop, în limita locurilor disponibile. Detaliile de înscriere se discută punctual, după curs.
Vă aștept cu mult drag!
________________
DESPRE TRAINER
Workshop-ul este structurat cu multă pricepere din perspectiva celor trei dimensiuni ale experienței mele profesionale:
* training experiențial
* high-potential coaching
* disruptive thinking în talent development, axat pe creativitate și inovație
La acestea se adaugă pasiunile mele precum muzica, neuroștiințele, scrierea creativă, caligrafia japoneză, călătoriile, multiculturalitatea sau actoria de teatru, pe care am practicat-o în ultimii doi ani. Mai multe despre mine aici.
#DisruptiveExperiences

Leave a Reply

Your email address will not be published.

65  +    =  72