🏠 Bun venit!

“Singura constantă din Univers este schimbarea” – Heraclit

Sunt Noëla Zaharia, facilitator de învățare prin coaching profesionist și metode nonformale pentru adulți și tineri, activist în domeniul educației pentru viață prin cunoașterea de sine.

Te invit să descoperi programele originale de învățare #EgoismulPozitiv® și #SchimbăFoaia® pentru antrenarea gândirii, atitudinilor și comportamentelor necesare creșterii autonomiei personale și gestionării cu sens a schimbărilor.

Aici găsești timpul de conectare și reflecție, provocările, informațiile, creativitatea, instrumentele interactive și facilitarea învățării de care ai nevoie în călătoria ta de transformare. Părerile participanților.

“Sesiunile de coaching 1:1 au fost pentru mine o gură de aer, un nou orizont. Mi-au dat curaj să găsesc puterea în ce era vechi, să găsesc ancore în nou, dar mai ales în mine. Cu o minte fresh și o dispoziție deschisă și de încredere, Noëla m-a învățat să îmi dau voie să văd și să cunosc.”

Andreea Gârbacea – BPO Recruitment Lead, Accenture Romania

De ce COACHING?

Întrebările ca mod de viață. Prin intermediul întrebărilor-cheie și exercițiilor de conștientizare, coaching-ul te invită la mirare și curiozitate, la gândire critică (nu cu critică), la asumarea schimbării de perspectivă, la chestionarea atitudinilor, limbajului și comportamentului limitativ și înlocuirea lui cu unul hrănitor, generativ.

Rezultate măsurabile. Clarificarea obiectivelor personale și de carieră, identificarea obstacolelor, depășirea barierelor mentale, dezamorsarea conflictelor, îmbunătățirea relațiilor, stimularea gândirii creative sau rezolvarea de probleme sunt câteva rezultate pe care le poți obține cu ajutorul coaching-ului.

Beneficii pe termen lung. Odată testată, însușită și antrenată, această practică a coaching-ului pentru sine (SELF-coaching) îți va îmbunătăți modul în care gândești, acționezi, comunici, relaționezi pe toate planurile vieții – personal, familial, social, intim, profesional.

“Prin coaching am învățat cum să separ nevoile mele de ale business-ului și să fac lucruri benefice pentru business, nu de a-mi satisface mie ego-ul.”

Delia N., Andreprenor

Ești în stare de schimbare?

Coach. Să schimbi foaia înseamnă uneori ca prin coaching să te pui mai întâi în starea potrivită pentru a genera transformări cu sens. Dintre tehnicile care ne dezvăluie lumea noastră interioară, tiparele și potențialul ei, folosesc în coaching programarea neuro-lingvistică (NLP), definită de reputatul specialist Sid Jacobson ca studiul structurii experienței interne subiective.

Create. Prin exercițiile de programare neuro-lingvistică experimentăm în detaliu care este arhitectura noastră interioară. De la cum anume procesăm informația în sunete, imagini, culori, senzații, mișcare, până la conștientizarea tiparelor de limbaj, gândire și comportament. Creăm astfel premisele unei schimbări sănătoase, susținută din interior spre exterior.

Change. Fiind ghidat de coach în procesul de auto-cunoaștere, tu rămâi liber să explorezi în ritmul tău. Prin întrebări, exerciții de vizualizare sau mișcare, în tine se produce o schimbare de perspectivă care te ajută să-ți înțelegi și accepți diferit povestea, devenind astfel în stare de o nouă schimbare – liber, conștient, motivat.

Cum lucrăm împreună

Tehnici și instrumente creative. Pe lângă programarea neuro-lingvistică, în coaching și facilitare folosesc și alte practici de lucru eficiente din domenii cu care iau contact în formarea mea continuă – actoria de teatru, psihodramă, pedagogia prin arte performative. Dar și instrumente de auto-reflecție și cartografiere a gândurilor precum piese de construit, desen liber, fotografie, storytelling, vizualizare ghidată sau scriere creativă. Vezi aici.

Comunitate

Coaching în română și engleză. Pe lângă limba română pe care o iubesc, am lucrat și studiat în engleză aproape toată viața. Să gândesc, să ascult, să înțeleg, să creez și să țin sesiuni de training și coaching în ambele limbi este modul meu de a trăi în armonie la intersecția lumilor în care m-am format. De unde și alegerea de a comunica împreună bilingv pe acest site.

Lucrez cu părinți, profesori, tineri și adolescenți, dar și antreprenori, manageri sau specialiști din companii din România și diaspora. Clienții mei activează în industrii precum shared services, educație, HR, media & advertising, e-commerce/ retail, pharma sau tech. Programele de învățare #EgoismulPozitiv® și #SchimbăFoaia® au ajuns în companii precum Accenture, Bridgestone, Business France, eMAG sau Philip Morris.

Programe

#EgoismulPozitiv® este un program sub formă de ateliere experiențiale gândit ca punct de conectare – regăsire sau plecare. El vine cu o stare interioară de echilibru unde te simți aliniat, centrat cu SINE ca parte integrantă a acestui univers infinit în care trăim. Pe măsură ce te conectezi (prin rațiune și simțuri) cu nevoile, temerile, dorințele și obiectivele tale, înveți cum să aduci valoare vieții tale și, astfel, cum întreaga ta ființă aduce valoare lumii. Este un loc de conștientizare, înțelepciune, autonomie și schimbare deliberată.

#SchimbăFoaia® este un program de transformare prin coaching care presupune ACȚIUNE – să iei atitudine, să treci la următorul capitol, să o iei de la capăt, să te eliberezi de gânduri și comportamente dăunătoare, să accepți provocări, să lucrezi mai productiv, să te redescoperi, să stabilești obiective mai îndrăznețe și motivante, să faci o schimbare cu sens.

“Află ce nu știi din tot ce crezi că știi!”

CRISTIAN P., SPECIALIST MARKETING ONLINE

În programul de coaching individual #schimbăFoaia®,

🛋️ prima sesiune este întotdeauna FREE!

Disponibil live sau online, în limbile română sau engleză.