Bun venit | RO

Sunt Noëla Zaharia om de comunicare și formator în sfera dezvoltării personale, activist în domeniul învățării pentru viață prin cunoașterea de SINE.

Misiunea mea este de a vă împărtăși bucuria (re)conectării la SINE în mijlocul schimbărilor și complexității rolurilor de conducere pe care vi le asumați zi de zi – manageri, părinți, profesori, specialiști, parteneri, antreprenori – creând contexte de învățare individuale și de grup care să vă ofere timpul, instrumentele și procesele de auto-descoperire de care aveți nevoie în dezvoltarea voastră!

Sunt EuCF Professional Coach – coach profesionist certificat la nivel european de Federația Europeană de Coaching (EuCF), formator și trainer specializat în învățare experiențială. Absolventă a programului avansat de practică in programare neurolingvistică și coaching (Advanced Master Practitioner in Professional Neuro-Linguistic Programming in Coaching) dezvoltat de Centrul Austriac de Training pentru NLPt – Viena in parteneriat cu Mind Master București. Detalii despre certificări, aici.

Ca fondator al programelor originale de învățare pentru adulți și tineri #EgoismulPozitiv® și #SchimbăFoaia® mă axez pe antrenarea gândirii, atitudinilor și comportamentului necesare dezvoltării autonomiei și gestionării schimbărilor la nivel personal. Părerile participanților, aici.

În cei 12 ani de coaching la nivel profesionist, pe lângă programarea neuro-lingvistică explorez diverse practici de lucru care contribuie semnificativ la procesul de învățare împreună – coach și client. De la cursuri de actorie de teatru, caligrafie japoneză, psihodramă sau neuroștiința învățării, până la instrumente de creativitate aplicată precum cartografierea gândurilor cu ajutorul pieselor de construit, auto-reflecție prin desen, fotografie sau scriere creativă. Galerie de imagini, aici.

În 2015 am co-fondat Meta-Miorița, primul program de transHUMANță personală din România, care invită vorbitorii nativi de limba română să-și extindă granițele cunoașterii de sine, celebrând bogăția propriei lumi interioare, dar și provocându-și valorile și convingerile pentru a-și da un suflu nou în contextul de viață global în care se află.

În 2016 m-am alăturat comunității de formatori pentru studenții antreprenori din Universitatea Alternativă și ASE – Business Club. În 2017 am început colaborarea cu Teach for Romania în calitate de trainer și coach pentru profesorii susținuți de organizație în demersul lor nebunesc de a schimba lumea prin educație în medii vulnerabile. Din 2018 lucrez și cu românii din diaspora, primii clienți fiind din Belgia și Filipine. Dar și cu tineri, precum adolescenții comunității Learnity sau ai Centrului Educațional Explore 100!

Programele de învățare #EgoismulPozitiv® și #SchimbăFoaia® au ajuns până acum în companii precum Accenture, Bridgestone, Business France, eMAG, Impact HUB, Philip Morris.

În 2020 am lansat “Creativitate pe pâine”, atelier online care a trezit interesul Asociațiilor TfR Alumni și Rubik School. Acestea l-au integrat în S.E.L.F. Camp, respectiv “Mă educ pentru viitor”, programe dedicate special profesorilor din sistemul de Stat în căutarea sinelui pe perioada pandemiei.

Pe lângă limba română pe care o iubesc, am lucrat și studiat în engleză aproape toată viața! Să gândesc, să ascult, să înțeleg, să creez și să țin sesiuni de training și coaching în ambele limbi este modul meu de a trăi în armonie la intersecția celor două lumi în care m-am format. Așa reușesc să mă conectez la înțelepciunea noastră colectivă, la care contribuim cu toții indiferent de cultură! Pasiunea pentru limbile străine m-a purtat prin multe sisteme de gândire și scriere – engleză, franceză, latină, germană, spaniolă, chiar și japoneză – de care mă las mereu inspirată în meseria de formator.

Din 2020 m-am alăturat Mindcamp Connect (Canada) unde explorez știința și arta creativității în training și coaching, atât ca participant cât și ca facilitator al propriilor sesiuni pentru comunitatea internațională de profesioniști interesați de învățarea pentru viață!

Vă aștept cu drag mesajele și propunerile de colaborare pe adresa >>> hello.noelaz@gmail.com