Pentru companii

Bine ai venit!

Dacă ai ajuns aici înseamnă că lucrezi într-o companie sau conduci o firmă care are nevoie de programe de învățare alternativă și/sau sesiuni de coaching profesionist pentru dezvoltarea spiritului autonom al managerilor și angajaților tăi.

Dacă sintagme precum inteligență emoțională, comunicare strategică, autonomie personală, management de conflict, eliberare de stres, activarea echipei, abilități de leadership sau talent & employee engagement îți descriu nevoile profunde, nu doar cerințele standard din planul anual de HR, citește mai departe.

PROIECTE

După 15 ani de activitate în industrii creative, în 2015 am inițiat câteva proiecte independente dedicate învățării, dezvoltării personale și antrenării spiritului autonom / antreprenorial.

  1. #EgoismulPozitiv – workshop lateral de explorare practică și gândire creativă pentru autonomie personală
  2. #SchimbăFoaia – programul individual de high-potential coaching bazat pe gândirea creativă și provocarea prin practică
  3. Meta-Miorița – primul și singurul program de transHUMANță personală din România.

CINE SUNT

  • Professional High Potential Coach, Trainer & Formator

Dezvolt propriile programe de dezvoltare pentru autonomie personală, de la structura design-ului de curs, până la livrarea lor în companie sau în sistem open.

Din 2015 susțin aici sesiuni de coaching și ateliere de comunicare și relaționare pentru studenții alternativi – tineri activi, curioși și cu potențial antreprenorial.

Din toamna anului 2017 ofer echipei și profesorilor din comunitatea TfR sesiuni de autocunoaștere prin coaching 1:1, sprijinindu-i astfel în efortul lor minunat de a face o diferență în educația copiilor din România prin programele dezvoltate de organizație.

  • Consultant independent în comunicare (managing personal vulnerability in online communication exposure)

Sprijin profesioniștii care activează în mediul offline și doresc să-și construiască o prezență plină de conținut în online, învățându-i cum să-și gestioneze, prin exerciții de vulnerabilitate, latura de profesionist în mediul virtual (e.g. traineri, medici, avocați, specialiști cu profesii liberale, artiști etc.)

***

CE POT FACE PENTRU TINE

Pasionată de teatru, muzică, joc, caligrafia japoneză și neuroștiințe, îmi place să îmbin în programele de dezvoltare introspecția cu coaching-ul și creativitatea practică.

Workshop-urile experiențiale pe care le dezvolt sunt 100% customizabile nevoilor companiei tale, așa încât poți alege cu încredere oricare dintre programele #SchimbăFoaia, #EgoismulPozitiv sau Meta-Miorița.

Ca instrumente de lucru, folosesc metode bazate pe tehnici de teatru, joc de rol și exerciții de gândire laterală care te scot din blocaje și elimină barierele în comunicare, activând creativitatea și exprimarea liberă, stimulând astfel învățarea experiențială. Avantajul acestor metode este că sprijină transformarea individului în profunzime, generând schimbări în atitudine care se vor regăsi și în comportament.

EXPERIENȚA MEA

  • 15 ani în comunicare, promovare și resurse umane în industrii creative (publishing, media & advertising, digital marketing)
  • 10 ani pe poziții de HR Manager | Brand Ambassador | Talent Scout în agenții de publicitate multinaționale
  • 8 ani de practică în Professional Coaching & Mediation, din care 2 ani și în organizații

STUDII, FORMĂRI, CERTIFICĂRI

Mai multe detalii despre parcursul meu profesional se află pe profilul de LinkedIn și în articolul cu iz istoric aflat pe blog.

CE SPUN CLIENȚII

“Inovarea este în ADN-ul organizației noastre, așa că inițiativele care să stimuleze creativitatea nu puteau să lipsească. Folosind tehnici de gândire laterală, i-am provocat pe participanți să depășească tendința de a rămâne blocați în tipare și i-am ghidat spre a gândi out of the box. Atelierul a fost susţinut de Noëla Zaharia, coach şi formator, şi a venit cu exerciții practice și studii de caz despre creativitatea în business.”

Andreea Pană – Internal Communication Consultant, eMAG

* despre workshop-ul experiențial de creativitate și inovație Creative Cats Have to Work Like Dogs, parte din programul intern eMAGPlayground, 2017 și 2018

Îți scriu aceste rânduri cu aceeași energie pozitivă pe care am simțit-o în cadrul atelierului. Mulțumesc mult pentru prezența în cadrul academiei noastre de start-up-uri și pentru faptul că susții constant procesul educațional al tinerilor antreprenori ce se află la început de drum. Datorită ție am reușit cu toții să preluăm niște idei importante care ne vor ajuta atât pe plan personal, cât și în parcursul nostru profesional. Pe zi ce trece, reușim să observăm progresul participanților noștri, iar datorită exercițiilor creative și interactive propuse de tine, am reușit să creăm o comunitate mult mai unită, ce privește mai atent înspre crearea valorii-adăugate într-un mod autentic.

Mădălina Dobre – HR Officer, Academia de Startup-uri Good To Go by Business Club

* despre workshop-ul experiențial #EgoismulPozitiv pe tema creativității în antreprenoriat, 2017

Workshopul a avut de toate: un mod inedit de abordare a subiectului, jocuri de rol, interacțiune, foarte multă energie creativă și mai presus, ne-a oferit ocazia să învățăm experimentând. Îți admir felul în care reușești să transmiți energia mai departe, să faci clasa să vibreze la subiect, să colaboreze și să producă ceva frumos la final – o revelație. Una pentru fiecare din noi în parte, cei care am participat și ne-am redescoperit prin această experiență. Îți mulțumesc pentru asta, sper să mai am parte și de alte sesiuni de învățare și experimentare cu tine, you rock! 

Geanina Neagu – Learning & Development Coordinator, IBM Romania – GMC

* despre workshop-ul experiențial Meta-Miorița pe tema conflictului, Game of Thinkers – Încleștarea Triburilor în Casa Lannister, 2016

_________

Pentru orice tip de colaborare sau propunere de proiect, te invit să-mi scrii pe adresa: hello.noelaz@gmail.com

Aștept cu interes să lucrăm împreună!

Follow me on Facebook