Meta-Miorița

Meta-Miorita

Ți s-a întâmplat vreodată să citezi din zicerile populare dând un sfat cuiva când nu-i merge bine sau vrând să-l încurajezi?

“Lauda de sine nu miroase a bine.”

“Banu-i ochiul dracului.”

“Tăcerea e de aur, vorba de argint.”

Cuvintele pe care (ni) le rostim vorbesc despre noi – ce credem despre ceva / cineva, pe ce anume punem valoare și cum ne raportăm la lumea din jur. Așa s-au și născut zicerile din popor – păreri anonime intrate în mentalitatea colectivă, sfaturi din experiențe trecute, idei de-a gata pe care ne ridicăm ca oameni sau ne coborâm ca niște învinși. Depinde de perspectivă.

Uneori, vorbele rostite ne dau înțelepciune, alteori ne țin din calea succesului. Uneori ne dau curaj, alteori ne frâng aripile. De multe ori ne sunt profesori buni, dar de tot atâtea ori ne și pot înstrăina de visurile noastre.

Ce este Meta-Miorița?

Meta-Miorița este primul tău program de transHUMANță personală care te scoate din cumpănă, temeri și idei de-a gata. Încotro mergi, tu decizi!

Programul e aici să răspundă unei întrebări vechi și spinoase de când lumea:

Pentru a ne susține mai mult, cum putem vedea cu alți ochi lucrurile în care credem și care pentru noi au devenit adevăruri de nestrămutat, precum proverbele înrădăcinate în cultura noastră?

Dezvoltat împreună cu Dana Dumitru (Integral Associate Coach & Formator), programul se desfășoară sub forma unui parcurs individual prin anotimpurile vieții (cu bune și cu grele) în care învățăm cum să evaluăm experiențele și le dăm sensuri care să ne ajute în afaceri, relațiile personale sau în dezvoltarea profesională.

“La pomul lăudat să nu te duci cu sacul.”

“Buturuga mică răstoarnă carul mare.”

“Cere și ți se va da.”

Ce primesc în cadrul programului?

Programul de transHUMANță personală cuprinde 4 module de învățare experiențială în care pornești de la un gând și ajungi la o acțiune.

Cu ajutorul tehnicilor NLP și a coaching-ului axat pe obiectiv, îți vei (re)căpăta controlul gândurilor, vei scăpa de frici și de idei preconcepute, îți vei elibera creativitatea și încrederea în tine, vei învăța din experiența ta și a colegilor și, foarte important, vei fi înțelege cum iei deciziile bune pentru tine.

Planuri concrete precum să vorbesc relaxat în public, să mă promovez pentru vânzare, să încep o afacere nouă sau să-mi găsesc un job mai bun vor deveni absolut tangibile, pentru că vei înțelege ce anume ai nevoie să schimbi în tine ca să ajungi acolo.

De asemenea, vei testa instrumente și tehnici de lucru pe care apoi le iei acasă și le folosești în viața de zi cu zi.

În plus, după fiecare modul ai posibilitatea să-ți susții învățarea cu ajutorul sesiunilor de coaching pe care Dana și cu mine le organizăm individual. Depinde de tine cât de departe ești dispus(ă) să mergi în dezvoltarea ta.

Când se țin cursurile și cum aflu despre ele?

Cursurile încep din luna februarie și te poți înscrie la programul integral sau, separat, la oricare dintre cele 4 module cu teme diferite. Toate detaliile despre cursuri și înscrieri sunt anunțate pe site-ul Meta-Miorița.

Te așteptăm cu drag!

_________

Facilitatori:

Noëla Zaharia Meta-MioritaNoëla Zaharia Professional High Potential Coach, Trainer & Formator, consultant în comunicare și mamă de fetiță. (profil complet)

și

Dana Dumitru – Integral Associate Coach, High Potential Coach, Professional Trainer, Medical Doctor și făuritoare de oameni. (profil complet)