Media

Bine te-am regăsit!

În această secțiune mi-am propus să te țin la curent cu aparițiile media ale proiectelor în care mă implic – prin video, articole de presă, referiri online -, așa încât perspectiva ta despre cum ți-ar putea fi de folos experiența mea să capete și mai mult contur.

Mulțumesc tuturor colaboratorilor pentru invitație și expunerea proiectelor, dar mai ales pentru încredere! 🙂

Află mai multe și… hai în offline!

(august 2018)

“Cunoașterea propriilor reacții și, mai ales, gestionarea emoțiilor negative sunt atuuri esențiale la catedră. Sesiunile de team coaching oferite de Noëla s-au axat pe aceste abilități, dar au atins și un subiect foarte util celor care se află în fața elevilor: conștientizarea și managementul furiei.

Îi mulțumim Noelei că ne-a fost ghid în a ne înțelege mai bine pe noi înșine și a ales să contribuie la formarea celei de-a cincea generații Teach for Romania!”

p.s. Am susținut trei workshop-uri laterale în cadrul programului Leadership Summer Academy 2018 – etapa practică, pentru a V-a generație de viitori profesori Teach. Mai multe despre LSA aici.

(august 2017 – august 2018)

Colaborarea cu Teach for Romania îmi este una dintre cele mai dragi! În ultimul an, aproape săptămână de săptămână, am trăit alături de ei, clienții de coaching (profesori, psihologi sau coordonatori de oameni și proiecte), etapele transformării pe care și-au dorit-o. Planificată sau descoperită pe drum. Iar odată cu descoperirile lor am învățat și eu. Am crescut împreună.

 

(februarie 2018)

Am scris pentru rubrica “Know How” din Revista Unica pe februarie despre abilitățile viitorului manager, din perspectiva de coach și trainer experiențial care interacționează cu mai multe tipuri de clienți:

– specialiști în rol managerial (coordonatori de echipe sau proiecte)

– antreprenori la început de drum

– liber profesioniști

Mi-am argumentat punctul de vedere pornind de la studiul PwC “Workforce of the future – the competing forces shaping 2030”, dar și cu gândul la importanța meta-cogniției, despre care am scris aici.

Pentru cei care nu au achiziționat revista, am redat opinia într-un articol pe blog.

(februarie 2018)

Creez experiențe de învățare pentru părinții liceenilor care aleg comunitatea de învățare Learnity , unde cursurile practice vin în completarea studiilor academice din școala tradițională.

Cum a fost, aici >>>

 

 

 

(august 2017)

Din toamna anului 2017 ofer echipei și profesorilor din comunitatea Teach for Romania sesiuni de autocunoaștere prin coaching 1:1, sprijinindu-i astfel în efortul lor minunat de a face o diferență în educația copiilor din România prin programele dezvoltate de organizație.

Ce spun cei cu care lucrez >>>

 

(martie 2017)

    

GoodToGo.ro este prima Academie Națională de Startup-uri pentru studenți, sub forma unui bootcamp de 2 saptamani.

În cadrul săptămânii „Entrepreneurial Skills” am susținut un worlshop lateral de gândire creativă creat special pentru acest eveniment. Misiunea mea a fost să provoc studenții la joacă și originalitate, dar și gândire critică, în explorarea ideilor de business care nu le dau pace noaptea și pe care, la finalul programului, aceștia le vor prezenta investitorilor sub forma unui pitch. Cum a fost —>

Articole și mențiuni despre eveniment:

(februarie 2017)

 

Revista Unica m-a luat la întrebări despre un subiect mereu actual și foarte personal nouă tuturor: conflictul. Am vorbit în articol despre ce înseamnă conflictul interior din perspectiva coaching-ului și cum poate fi el depășit. Mai multe idei găsești aici

 

(iunie 2016)

 

Rubrica Training Profesional Alternativ din numărul pe iunie 2016 al Revistei Unica a adus mai aproape de cititoare Meta-Miorița – primul și singurul program de transHUMANță personală din România. Citește tot articolul aici

***

Pasul următor?