Contact

Bun venit!

Dat fiind specificul activității mele, cel mai des mă găsești în BUCUREȘTI, în principal în mediul offline – în sala de curs, la sesiunile de coaching sau evenimente de profil.

Țin workshop-uri și sesiuni de lucru 1:1 atât în țară, cât și peste hotare. Live sau pe Skype, atât în limba română cât și în engleză.

Belgia și Filipine sunt două dintre țările unde au ajuns deja programele de învățare pe care le dezvolt. Așa că dacă locuiești în STRĂINĂTATE și ești interesat(ă) să lucrăm împreună putem comunica oricând pe Skype (ID noela.zaharia).

Pentru informații și înscrieri în programul de high-potential coaching #SchimbăFoaia sau la #EgoismulPozitiv – workshop lateral pentru autonomie personală – te invit cu drag să-mi scrii pe adresa >>> hello.noelaz@gmail.com.

Tot aici mă poți contacta oricând pentru propuneri de proiecte, colaborări individuale sau dacă vrei să aduci în compania ta programe inedite de învățare experiențială.

Mai multe detalii despre mine găsești aici și aici. Sau pe LinkedIn și Facebook.

___________

High-potential coaching | Experiential training | Consultanță în comunicare pentru liber-cugetători, viitori antreprenori și profesioniști autentici care vor să-și crească autonomia personală off- și online (personal branding, digital marketing & content management).

___________

Site-ul noelaz.ro nu are rubrică de colectare de date personale, înscrierea la ateliere, sesiuni de coaching sau contactarea pentru diverse colaborări făcându-se benevol, pe email. Totuși, consider necesar și de bun simț să afișez mai jos un disclaimer prin care să asigur publicul larg – clienți sau potențiali colaboratori – că natura activității mele vizează în primul rând confidențialitatea datelor cu caracter personal, deci inclusiv adresele voastre de email. De asemenea, imaginile afișate pe site în care apar participanți la curs au în prealabil acordul acestora pentru a fi făcute publice.

***

Disclaimer confidențialitate date cu caracter personal

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, website-ul www.noelaz.ro, deținut și reprezentat legal de Noëla Zaharia, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este înscrierea doritorilor la cursuri și ocazional promovarea/ notificarea publică a informațiilor despre cursuri și articole prin newslettere personalizate. Nu sunteti obligat(ă) sa furnizați aceste date. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de catre operator si sunt comunicate numai personalului calificat. Conform Legii nr. 677/2001, aveti dreptul sa vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu un email la adresa hello.noelaz@gmail.com. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în străinătate.

* orice persoană are dreptul de a se opune, din motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevazute de lege (de exemplu: prelucrări efectuate de serviciile financiare și fiscale, de poliție, justiție, securitate socială). Prin urmare, aceasta mențiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nici o justificare, la prelucrările datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Newsletter – politică și procedură dezabonare

www.noelaz.ro, prin persoana deținătorului său de drept Noëla Zaharia, folosește serviciul de livrare newsletter MailChimp și nu va folosi, vinde sau inchiria oricare date furnizate de client sau abonat la newsletter unei terțe părți, angajându-se să păstreze confidențialitatea deplină a acestor date.

Orice e-mail primit din partea www.noelaz.ro este insotit de un disclaimer similar cu cel de mai jos și conține instrucțiuni simple pentru dezabonare:

Ai primit acest email deoarece te afli în lista de contacte valoroase, prieteni și colaboratori ai www.noelaz.ro sau ai participat cu succes la programele dezvoltate de Noëla Zaharia. Mulțumesc pentru interes și faptul că valorifici veștile bune despre care te informez aici. Dacă ai prieteni sau cunoștințe cărora le-ar fi utile aceste articole și programele dedicate învățării experiențiale, dezvoltării personale și antrenării spiritului autonom, le poți face o bucurie trimițându-le și lor acest mesaj. Gestul tău va fi cu siguranță răsplătit. Desigur, suntem prieteni și dacă ții doar pentru tine informația sau vrei să ieși din lista de noutăți prin dezabonare

“În conformitate cu legea 365/2002 privind comerțul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat SPAM, deoarece:
– conține datele necesare de identificare;
– acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
– adresa dvs. de email a fost gasită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri;
– acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita să beneficiați de serviciile companiei noastre și vă este transmis în dorința de a vă ține la curent cu cele mai noi și mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi”