Contact

Bun venit!

Dat fiind specificul activității mele, cel mai des mă găsești în BUCUREȘTI, în principal în mediul offline – în sala de curs, la sesiunile de coaching sau evenimente de profil.

Țin workshop-uri și sesiuni de lucru 1:1 atât în țară, cât și peste hotare. Live sau pe Skype, atât în limba română cât și în engleză.

Belgia și Filipine sunt două dintre țările unde au ajuns deja programele de învățare nonformală pe care le dezvolt. Așa că dacă locuiești în STRĂINĂTATE și ești interesat(ă) să lucrăm împreună putem comunica oricând pe Skype (ID noela.zaharia).

Pentru informații și înscrieri în programul de high-potential coaching #SchimbăFoaia® sau la #EgoismulPozitiv® – workshop lateral pentru autonomie personală – te invit cu drag să-mi scrii pe adresa >>> hello.noelaz@gmail.com.

Tot aici mă poți contacta oricând pentru propuneri de proiecte, colaborări individuale sau dacă vrei să aduci în compania ta programe inedite de învățare experiențială.

Mai multe detalii despre mine găsești aici și aici. Sau pe LinkedIn și Facebook.

___________

High-Potential Coaching | Experiential Training | NonFormal Learning pentru liber-cugetători, viitori antreprenori și profesioniști autentici care vor să-și crească autonomia personală off- și online.